Crash Bandicoot N.Sane op Comic Con.

Crash-fans krijgen vandaag een leuke, gratis uitdaging aangeboden!

Activision Publishing heeft aangekondigd dat er nieuwe content beschikbaar is voor Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Dit deden zij tijdens het ‘Crash Bandicoot Then and Now’-panel op de San Diego Comic Con. Stormy Ascent is een level dat in de originele Crash Bandicoot game ontvoltooid was en nooit is uitgegeven.

Het level is vandaag vanaf 19:00 uur gratis verkrijgbaar. Ook is bekendgemaakt dat een hardcoverboek van Dark Horse Comics zal verschijnen getiteld ‘The Crash Bandicoot Files: How Willy the Wombat Sparked Marsupial Mania’, met daarin het originele designdocument voor Crash Bandicoot.

Daarnaast kunnen fans elkaar deze week Crash Bandicoot-emoji’s sturen door de gratis CrashMoji-app te downloaden.

Het beruchte Stormy Ascent-level was niet voltooid en verscheen daarom niet in het originele Crash Bandicoot.

Activisions team bij Vicarious Visions heeft het level nu echter voltooid, zodat spelers van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy het volledige level gratis kunnen downloaden in de PlayStation Store.

Dit is mogelijk voor een periode van 30 dagen2, vanaf vandaag 19:00 uur tot 19 augustus. Stormy Ascent biedt een pittige uitdaging aan zelfs de meest ervaren Crash-fans, met flesjesgooiende labmedewerkers, lastige vogels, terugtrekkende trappen, ijzeren punten en heel veel meer!

 

Vandaag heeft Dark Horse Comics ook onthuld dat in 2018 het hardcoverboek ‘The Crash Bandicoot Files: How Willy the Wombat Sparked Marsupial Mania’ verschijnt.

Dit originele ontwerpdocument voor Crash Bandicoot telt 150 pagina’s vol originele conceptillustraties en achtergrondinformatie over de iconische videogameheld Crash Bandicoot.

Met een voorwoord van de bedenkers van Crash, zullen fans ongetwijfeld blij worden van dit boek dat in maart 2018 verschijnt.

 

Daarnaast heeft Loot Crate vandaag bevestigd dat ze enkele van de grootste schattenjachten in gaming vieren met een geweldige Bandicoot Booty die nergens anders verkrijgbaar is – een exclusief Crash Bandicoot T-shirt.

In de krat van juli zit een T-shirt met een ansichtkaartachtige afbeelding van het populaire personage Aku Aku, rechtstreeks van N. Sanity Beach. Fans kunnen zo’n T-shirt krijgen door het betreffende Loot Crate te bestellen voor 28 juli, 06:00 uur.

 

Crash-mania dendert vandaag door met de pre-order kick-off voor een nieuw Crash-figure. Dit beschilderde beeldje van vinyl is ruim 22 cm hoog en gemaakt door  First4Figures.

Dit nieuwe Crash-figure is vanaf begin september verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels.

Om de Crash Bandicoot Comic-Con-ervaring compleet te maken kunnen fans deze week de gekte van Crash Bandicoot delen met CrashMoji, een nieuwe emoji- en sticker-app.

Fans kunnen hun berichten direct in de app tikken om deze te delen als kleine emoji’s of maffe selfies maken met de Sticker Cam om daar vervolgens Crash, Aku Aku en andere stickers aan toe te voegen.

 

Spelers kunnen het toetsenbord ook toevoegen voor gebruik in iMessage, WhatsApp, WeChat en meer of het Sticker Pack toevoegen aan iMessage om het te gebruiken zonder te hoeven knippen en plakken!

CrashMoji wordt deze week als gratis download beschikbaar in de Apple Store en de Google App Store.

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is ontwikkeld door Vicarious Visions en nu verkrijgbaar voor de PS4 en PS4 Pro voor de adviesprijs van € 39,99.

Previous Article
Next Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights