De hel breekt los door DIABLO III

Binnenkort is het zover, jijzelf zal niet meer veilig zijn in jouw eigen woonkamer! Waarom vraag je jezelf af? Dit komt door dat een nieuw legioen van helden spoedig zal opstaan en zich zal inzetten tegen het verslaan van ‘The Lord of Terror’ in

DIABLO III

Dit vanaf 3 September 2013 voor de PlayStation 3 & Xbox 360 in

  • De VS
  • Canada
  • Spaanssprekend Latijns-Amerika
  • Europa
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland

Als voorbereiding van de opkomende lancering, worden er nu pre-orders aanvaard in verschillende verkooppunten voor de PS3 & Xbox 360. De adviesprijs is €59,99, wat meevalt voor zo’n geweldige game.

De console-versies van DIABLO III zijn op maat gemaakt voor gamepad-gedreven actie, met een dynamische camera waarmee jij je held in verschillende perspectieven kan bekijken.

Een nieuwe user interface en intuïtieve besturing werd ook geïntegreerd en zorgt ervoor dat het overwinnen van het kwaad als een 2de natuur aanvoelt.

Met de nieuwe versie van DIABLO III kunnen spelers in co-op (maximum 4 spelers), of online spelen via het PlayStation Network of de Xbox Live.

Spelers die de game pre-orderen krijgen hierbij een exclusieve in-game item: de Infernal Helm, die een ervaringspunt impuls verleent aan elk karakter die deze draagt, de vooruitgang versnelt tijdens het levelen.

“Diablo III op een groot scherm spelen met je vrienden brengt een geheel nieuw niveau van intensiteit aan het spel, en met alle controle-en interface-aanpassingen die we hebben gemaakt, is het erg leuk om te spelen op de PS3 en Xbox 360. In aanvulling op de fine-tuning die we hebben gedaan voor de console-versies, hebben we ook belangrijke inhoud en vormgeving updates geïntegreerd die we het afgelopen jaar gedaan hebben voor de PC-versie, zodat spelers een epische Diablo game-ervaring kunnen verwachten wanneer de PS3 en Xbox 360-versies gelanceerd worden in september. “

aldus Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment.

In Diablo III, nemen spelers de rol van een van de vijf heldhaftige personages-barbarian, witch doctor, tovenaar, monnik, of demon hunter-en beginnen aan een levensgevaarlijke missie om de wereld van Sanctuary te redden van de corrumperende krachten van de Burning Hells.

Als spelers hun weg beginnen aan de demon-belegerde stad New Tristram aan de Diamond Gates van de Hoge Hemelen, zullen zij zich bezighouden met

  • Bloedstollend gevechten tegen hordes monsters en uitdagende bazen
  • Groeien in ervaring en bekwaamheid
  • Artefacten van ongelooflijke macht verwerven
  • Belangrijke personages ontmoeten die zullen deelnemen in de strijd of hen zullen helpen tijdens de game.

Oorspronkelijk was DIABLO III ontwikkeld voor de Windows PC & MAC op 15 Mei 2012 en werd hiermee de snelst verkopende game in 24 uur tijd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights