De NBA 2K21 Current-Gen demo is vanaf nu beschikbaar

2K lanceert vandaag de NBA 2K21 current-generation demo voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Dit jaar bevat de demo vier speelbare teams.

Maak gebruik van je Mamba-mentaliteit met Kobe Bryant en de All-Time Lakers, ervaar grootsheid met de iconische Bill Russell en de All-Time Celtics of domineer het veld als Giannis Antetokounmpo en Kawhi Leanord met NBA-titelkandidaten Milwaukee Bucks en Los Angeles Clippers.

De NBA 2K21 demo geeft basketballiefhebbers de kans om de nieuwste gameplay-vernieuwingen uit te proberen.

Alles over deze gameplay-vernieuwingen en meer kun je lezen in dit Courtside Report. Van grote vernieuwingen voor de Pro Stick tot een volledig opnieuw opgebouwd schietsysteem; NBA 2K21 bevat genoeg nieuwe upgrades, verbeteringen en veranderingen die de franchise naar een nieuw niveau tillen.

Daarnaast betekent de demo de terugkeer van de altijd populaire MyPLAYER Builder.

Selecteer je positie, stel je attributen vast en krijg een eerste indruk van welke type builds er zijn in NBA 2K21.

Er zijn genoeg nieuwe dingen te ontdekken, waaronder de nieuwe toevoeging van oversized 6’8 point guards. Ook word je gecreëerde build meegenomen van de demo naar de volledige game wanneer deze lanceert op 4 september, waardoor je dan direct met je MyPLAYER aan de slag kunt.

Of je nu als een slasher speelt zoals Russell Westbrook, plaats creëert en jumpers nailed zoals Jayson Tatum of het veld domineert vanaf de high post zoals Nikola Jokić, het kan allemaal in NBA 2K21.

Wegens het uitstel van de start van het NBA-seizoen 2020/2021 pakt 2K het dit jaar anders aan met de player rating onthullingen voor NBA 2K21. Dit jaar zal NBA 2K de player ratings namelijk updaten tijdens de lancering van NBA 2K21 voor de volgende generatie consoles, na de afsluiting van het 2019/2020 NBA-seizoen, om te verzekeren dat de ratings een weerspiegeling zijn van de prestaties van dit seizoen. Op dat moment zullen alle geüpdatet NBA player ratings geïmplementeerd worden in NBA 2K21 voor current- en next-gen consoles

NBA 2K21 verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. De next-gen versie, waarover later meer informatie wordt gegeven, verschijnt dit najaar op PlayStation 5 en Xbox Series X

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights