De nieuwe (R)evolutie komt eraan, door Mobile Vikings

Mobile Viking, geen onbekende naam mag je zeggen toch ?

Voor wie nog onder een steen leeft of heeft geleefd : Mobile Viking is de naam die voor de revolutie zorgt in de telecom wereld en de grenzen van mobile internet wist te breken.

Wie anders wist voor 15 euro je 2gb te leveren of 4gb (als je kiest met focus op data).

Na Mobile Viking werd de markt door elkaar geschud en kwam zo ook Telenet met dergelijke pakketten, maar niemand wist de Viking te verslaan

Arrrggue !

Nu we richting 2016 op gaan is het tijd voor de volgende evolutie in de wereld van telecom, ergens diep in de kelders van Mobile Viking word in hu test labo’s nieuwe idees ontwikkeld en zo ook de logische richting naar voorheen onaangetast gebied.

Het vaste internet, of thans een waardige vervanging voor deze connectie in onze woonst.

MobileVikings

Hoe fun zou het zijn moest je Fix internet gewoon on the go draagbaar zijn ? bv op camping of zonder kabels de mogelijkheid tot verplaatsen naar een andere hoek van de kamer ?

visual-homeViking Can do it !

100 VIkings worden verkozen om te checken als hun vast internet kan vervangen worden door mobile internet, door gewoon 2 maanden unplugged te gaan en dit nieuwe toekomstige product te laten opwegen tegen de klassieke connectie.

Playr00m hoopt alvast deze 2 maanden te mogen testen en trots te vermelden dat zij ook samen met andere vikings aan de wieg stonden van de geboorte, van een nieuwe revolutie in de technologie wereld !

Word vervolg!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights