De Sims™ 4 laat je meer versies van jezelf ontdekken tijdens het ‘Seizoen van Zelfbeleving

Electronic Arts en Maxis™ hebben vandaag het ‘Seizoen van Zelfbeleving’ voor De Sims™ 4 aangekondigd.

Simmers kunnen uitkijken naar gloednieuwe content die kleurrijke zelfexpressie en creativiteit aanmoedigt, een nieuwe dimensie aan de werelden van Sims toevoegt door middel van kleur en ervoor zorgt dat ze op volledig nieuwe manieren kunnen spelen.

Tijdens het ‘Seizoen van Zelfbeleving’ kunnen Simmers hun stijl verkennen, vieren en uitbreiden middels twee nieuwe modekits, De Sims 4 Fashion Street Kit en De Sims 4 Incheon Style Kit, beide verkrijgbaar vanaf 5 oktober voor PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

De nieuwe, trendy kleding en stijlvolle accessoires zijn geïnspireerd op trends uit Bombay en Seoul die nieuwe manieren bieden om looks voor Sims samen te stellen.Samen met kunst-ontmoet-mode-curator Shruti Sitara Singh levert De Sims 4 Fashion Street Kit een groot aantal rijke kleuren, soepele stoffen, moderne snitten en contrasterende patronen.

Er zijn ook tal van nieuwe voorwerpen en accessoires toegevoegd, zoals armbanden, glinsterende kettingen, neusringen, henna-tatoeages en sandalen.

De Sims 4 Incheon Style Kit
Spelers worden door content creator en televisiepresentatrice Jazzy Cho meegenomen op avontuur naar Incheon Airport te Seoul. Ze vertelt alles over de stijl in de stad, de modecatwalk bij de terminals van Incheon en hoe het allemaal samenkomt in de moderne silhouetten en strakke, minimalistische looks van De Sims 4 Incheon Style Kit.

Daarnaast kunnen spelers van gratis contentupdates voor De Sims 4 genieten.

Een van deze updates voegt nieuwe Creëer-een-Sim-voorwerpen toe, waaronder outfits en kapsels, geïnspireerd op de gloednieuwe looks uit de Fashion Street Kit en Incheon Style Kit.

De andere update, die vanaf vandaag te downloaden is, brengt meer kleur in de game, met meer dan 1.000+ kleurvarianten voor 100+ voorwerpen, zodat spelers nóg creatiever kunnen worden met hun interieurdesigns

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights