De soundtrack van het leven van een biker: Details onthult over de muziek in Ride to Hell: Retribution

Deep Silver heeft ons informatie vrijgegeven over de soundtrack van de aankomende actiegame, en men kan het niet beter verwoorden dan “Niets past beter bij elkaar dan het geluid van brullende motoren en zware gitaren” in

 

 

 

 

RIDE TO HELL: RETRIBUTION

Het themanummer dat gebruikt wordt, werd gecomponeerd en uitgevoerd door Rival Sons, winnaar van de ‘Breakthrough Artist’-prijs op de Classic Rock Awards-show van vorig jaar in Londen en dit met

PRESSURE and TIME

Natuurlijk zou het met 1 liedje over de hele game maar een saaie bedoening worden en dus gooien ze er nog een hele hoop aan toe! De volledige soundtrack bevat 27 nummers, gecomponeerd en uitgevoerd door Pitstop Productions.

Wie niet kan wachten om deze geweldige soundtrack te beluisteren kan hem reeds bestellen via Sumthing Else Music Works voor $9,99.

De game vertelt het verhaal van een eenzame motorrijder, Jake Conway, een man met ofwel een geweer in zijn hand of een meisje op zijn schoot, waarbij hij soms niet uitlaat om beiden tegelijkertijd uit te voeren!

Hij gaat de strijd aan tegen een wrede motorbende genaamd ‘The Devil’s Hand’ en is tot de tanden bewapend om zijn wraak te voet en op de motor te voltrekken.

De enige wet waar Jake naar luistert, is zijn eigen wet:

Sla ongenadig toe, rij snel en laat ze in het stof bijten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights