Dead Island™ Riptide trailer

 

Hoe het drama maar blijft verder duren.

 Deep Silver onthult trailer voor de volgende titel in de Dead Island franchise.

 Deep Silver heeft de nieuwste trailer vrijgegeven voor de volgende choas episode van Dead Island die released zal worden in 2013.

Op het eiland Palanai in de Banoi archipel zijn er zware onweerders los gebarsten waardoor het hele eiland overstroomt is. Hierdoor worden de reddingsoperatie zwaar verstoord voor de overlevenden die het nu nog moeilijker krijgen voor te ontsnappen aan het eiland des zombies.

De nieuwe episode van Dead Island genaamd Riptide zal tal van nieuwe elementen krijgen van nieuwe wapens dat je kan maken tot nieuwe gemuteerde zombies die je weer de kop mag inslaan.

Hierdoor wordt er nieuw leven ingeblazen in het verwoestende en overspoelde zombie eiland Palanai.

Dit ooit toeristisch en mooi eiland is ver weg van wat het toen was.
De locale bevolking en toeristen zijn in een totale andere stemming gekomen, niet meer in cocktails of het verkopen van cultuur juwelen.

Neen, ze zijn nog maar enkel uit op mensenvlees van degenen die nog niet geïnfecteerd zijn en ze zullen het nu er overstromingen het ze niet gemakkelijk maken nu er een beperking is van transportmiddel.

De weersvoorspellingen zien er ook niet echt geweldig uit voor de overlevenden waardoor ze zich in nog moeilijkere situaties staan.
De vorige 4 personages zijn terug van de partij om de zombies de kopje kleiner te maken, maar dit keer heb je nog extra hulp van een nieuwe vijfde personage met nieuwe skills en fury.

Zoals in de vorige Dead Island kan je terug CO-op spelen en zo je weg afleggen in groep en niet alleen want samen sta je sterk.

Doe dit strategisch en in team verband dit zal het je enkel maar makkelijker maken want je zal het al moeilijk genoeg hebben. Je zal je flexibel moeten kunnen gedragen en bereid zijn op elk mogelijke vlakte.

De proef zal op de som genomen worden of je daadwerkelijk goed getraind bent voor dit nieuwe chaos avontuur in Dead Island Riptide.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights