Deadfall ADVENTURES releasedatum onthuld!

Nordic Games heeft na lang te moeten wachten ons eindelijk de releasedatum vrijgegeven voor

DEADFALL ADVENTURES

De game zal beschikbaar zijn vanaf 27/09/2013 en dit voor

  • Xbox 360
  • Windows PC

Het ontwikkelingsteam heeft bij The Farm 51 24 uur op 24uur zitten werken om dit spel een unieke gameplay te bieden en plezier te verzekeren voor alle gamers.

Deadfall zal over een single player campagne, multiplayer battle arenas en een coöperatieve mode beschikken.

Ook zal deze First Person Shooter een speciale feature bevatten zodat gamers zich in de rol van de avonturier Quartermain kunnen spelen met Raadsels en puzzels die je moet oplossen tijdens het ontdekken van de omgeving.

“Dit is onze meest ambitieuze spel tot nu toe en we hebben zeer nauw samengewerkt met The Farm 51 om ervoor te zorgen dat Deadfall Adventures spelers een naadloze actie en puzzel oplossen ervaring biedt. Het achterhouden van de release van de game tot september is de juiste beslissing voor ons om ervoor te zorgen dat de inhoud opgenomen wordt en de grootste waarde voor spelers biedt, wat zeker het geval is.”

aldus Reinhard Pollice bij Nordic Games.

Daarnaast zei ook Wojciech Pazdur Development Director bij Farm 51:

“De nieuwe survival samenwerking modus voegt nog meer inhoud aan het spel toe dat altijd om een ​​bonus voor de spelers gaat. De nieuwe modus zal zowel uitdagend en boeiend zijn en de spelers in staat stellen om direct in het spel te springen om het beste van de actie te krijgen. “

In het tempel complex die al lang in de vergetelheid geraakt was krijg je de spanning van de achtervolging over je die de avonturier Quartermain ondervindt, wanneer hij en Agent Goodwin alles eraan doen om steeds 1 stap voor te zijn op de Nazis & Russen.

Op deze manier proberen ze steeds 1 stap dichter te geraken om ‘The Heart of Atlantis’ te verkrijgen.

Diep in deze tempels ontdekt James Quartermain dat de verhalen van zijn overgrootvader niet zomaar verhaaltjes waren. Alles leeft eeuwig, soms vergeten en slapend maar toch nog levend genoeg om jou de stuipen op het lijf te jagen!

Ontwikkeld tijdens het gebruik van de Unreal Engine 3

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights