Demo Fifa 14 komt online !

De voetbal gekte kan binnenkort weer beginnen online, en vermoedelijk veel eerder dan de meesten zouden verwachten want E.A. kondigt aan dat de Demo van FIFA 14 eraan komt Voor Xbox 360, Playstation 3 & PC!

Xbox Gamers met Xbox Gold kunnen net zoals Playstation 3 en PC gebruikers met Origin kunnen vanaf nu zich amuseren met de FIFA 14 Demo.

Xbox Silver kunnen 26 september genieten van FIFA 14 op Xbox 360

FIFA 14 is het toppunt van innovatie op de huidige generatie consoles.

Iedereen kan nu ervaren hoe het voelt om een wereldgoal te scoren.

De innovaties in de bekroonde gameplay maken het spel nog authentieker en leuker. Dicteer het tempo van een wedstrijd, creëer kansen via het middenveld en zet de beste aanval op.

FIFA14_precision-movements-font.jpgDe nieuwe functie Zuiver schieten en de gloednieuwe bal-fysica zorgen voor een compleet nieuwe schietervaring.

Elk schot op doel voelt ‘echt’ aan, en de kick die je krijgt als je de bal erin knalt, is waanzinnig. FIFA 14 bevat spannende online speltypen*, zoals Coöp-seizoenen, en live services die voetbalfans midden in de voetbalwereld plaatsen via EA SPORTS Football Club.

Vroege toegang tot FIFA 14 Ultimate Team voor alle terugkerende spelers** start op 15 september.

Fans kunnen dan beginnen met het samenstellen en beheren van hun FIFA 14 Ultimate Team via easports.com/nl/fifa/spelen.

Spelers hebben dan toegang tot de veiling en andere functies om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

FIFA14_X360_UK_PrecisionMovement_WM

Dit jaar kun je met de nieuwe teamgeeststijlen je team volledig aanpassen aan je favoriete speelstijl in FIFA 14 Ultimate Team en wordt elke speler en elk team uniek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights