DEMO VAN CRASH BANDICOOT 4: IT’S ABOUT TIME VERSCHIJNT VOLGENDE WEEK

In aanloop naar de release van Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time op 2 oktober kunnen fans de nieuwe Crash™-game voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en de Xbox One-familie van apparaten van Microsoft, inclusief de Xbox One X digitaal pre-orderen.

Consumenten die de game pre-orderen, kunnen alvast Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time via de demo die op 16 september verschijnt, proberen.

Activision en Toys For Bob zijn trots dat ze spelers alvast een stukje van de game kunnen laten ervaren met twee levels van Crash Bandicoot 4: It’s About Time, waarin spelers met zowel Crash als de kwaadaardige Neo Cortex kunnen spelen.

Daarnaast ervaren fans nu zelf hoe leuk het is om de kracht van enkele van de nieuwe Quantum Masks te gebruiken: Kupuna-Wa om de tijd te beheersen en Lani-Loli om objecten te laten verschijnen en verdwijnen.

Spelers die de game digitaal pre-orderen of dit al gedaan hebben, kunnen de demo downloaden tot de game wereldwijd beschikbaar wordt*.


Crash Bandicoot 4: It’s About Time is de eerste nieuwe Crash Bandicoot™-titel in ruim tien jaar tijd en levert spelers een stortvloed aan absurde, nieuwe uitdagingen om te overwinnen.

In de game ontdekken spelers vier krachtige Quantum Masks, de bewakers van ruimte en tijd, die spelers moeten herenigen om de orde in het multiversum te herstellen.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights