Destiny blijft evolueren

Bungie & Activision mogen blij zijn met hun release van Destiny.

Niet alleen heeft het uren van plezier opgeleverd, maar helpt het ook aan het bouwen van een meer sociaal gaming netwerk.

Met “de Toren” in de game maak je kans om vele gamers te ontmoeten en wie weet nieuwe vrienden te maken.

Nu is het aan jou om deze vrienden te helpen of om hulp te vragen met de 2de Expansion

DESTINY: HOUSE OF WOLVES

Hierbij komen er heel wat nieuwigheden vrij zoals:

 •  Destiny House of Wolves2Nieuwe co-op arena activity – In Prison of Elders nemen teams van drie spelers het op tegen steeds moeilijker te bestrijden vijanden. Zo kun je high-level Legendary en Exotic beloningen verdienen.
 • Nieuw competitive multiplayer event – The Trials of Osiris is een nieuwe, wekelijkse 3v3 eliminatieronde waarin het draait om power levels.
 • Nieuwe loot en customizations – Er zijn talloze nieuwe wapens, armor en gear te verdienen bestaande uit Legendary, Exotic, Faction en Fallen themed items.
 • Verhoog je level –  Je kunt je Light Level naar 34 verhogen en daarbij ook het maximum aan wat je eerder verdiende aan Legendary en Exotic wapens en uitrusting.
 • Nieuwe missies en queestes – Ga op avontuur door nieuwe missies en queestes met Petra Venj van de Queensguard, of Variks, een Fallen die loyaal is aan de Queen.
 • Nieuwe social space – Bezoek een nieuwe ruimte in The Reef, ergens in de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter, en laat je uitbetalen met unieke beloningen, nieuwe premies en meer.
 • Nieuwe Strike: The Shadow Thief – Reis naar de Moon en jaag op de beruchte, moordende Fallen-huurling Taniks.
 • Nieuwe competitive multiplayer maps: 
  • Black Shield – een ontmantelde Firebase wordt verondersteld een sleutelrol te hebben gespeeld toen de Cabal hun oorlogsbasis op Mars opzetten
  • Thieves’ Den – een schuilplaats van Fallen in de kraters van Venus biedt gevaarlijke afdalingen; het zijn perfecte sluiproutes als je niet bang bent om te vallen
  • Widow’s Court – een asymmetrische map met lange zichtlijnen en nauwe binnenruimtes, die zich in de European Dead Zone van Earth afspeelt
 • Exclusief voor PlayStation* – Speel je op PlayStation, dan krijg je toegang tot een vierde competitive multiplayer map: Timekeeper. Deze map speelt zich af in een mysterieus bouwwerk op Mars, dat iets wegheeft van een uurwerk en werd gebouwd door de Vex. *Exclusief beschikbaar tot minimaal najaar 2015

“We blijven ons in dienst stellen van de Destiny community en zetten ons volledig in voor het creëren van de beste expierence voor de fans. Dit houdt in dat we elke dag luisteren naar de real-time feedback van spelers. In de acht maanden sinds de lancering hebben we de game versterkt met 17 updates waardoor het universum gegroeid en verbeterd is. Voor House of Wolves geldt precies hetzelfde. Zo zijn er nieuwe upgrades ontworpen voor je bestaande Exotic en Legendary gear, is het PvP system vernieuwd met een nieuw beloningssysteem en een nieuw PvP event, Trials of Osiris.  We kijken dan ook erg uit naar de reacties van de fans.”

zegt Pete Parsons, COO van Bungie.

Daarnaast kunnen velen nu ook genieten van de competitive multiplayer maps van Destiny Expansion I: The Dark Below.

Een bedankje van Activision & Bungie voor jullie trouwe gamers?

Hier hebben we helaas geen antwoord op :).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights