DEUS EX: THE FALL onthulling!

Square Enix Ltd; uitgever van SQUARE ENIX interactieve entertainmentproducten in Europa en andere PAL territoria heeft ons een nieuw hoofdstuk, in de met prijzen overladen DEUS EX serie onthuld dat binnenkort voor mobiele en tablet apparatuur beschikbaar zal zijn

DEUS EX: THE FALL

(deze zomer!)

Hier speelt het verhaal zich af in het jaar 2027. Ver in de toekomst waar chaos, complotten en sociale ongelijkheid de grote innovatie op het gebied van neuroprothesen in een hoekje drijven.

Enorme machtige corporaties hebben de regeringen in hun broekzak zitten en proberen zo op alle mogelijke manieren geld uit te buiten uit bevolking die niets meer heeft om uit te geven.

Te midden van al deze problemen en chaos probeert Ben Saxon, een voormalig Britse SAS huurling die zelf geaugmenteerd en verraden is door de private militaire organisatie, de Tyrants, waar hij eerst deel van uitmaakte, op een wanhopige manier de waarheid achter het medicijncomplot te ontrafelen.

Niet alleen zijn leven staat hiermee op het spel maar dat van alle geaugmenteerde mensen en er is maar weinig tijd om iedereen te redden.

Square Enix’s Mobile divisie in Europa heeft, in samenwerking met het originele DEUS EX: HUMAN REVOLUTION team van Eidos-Montréal en N-Fusion de eerste DEUS EX in de serie ontwikkeld die verschijnt voor mobiele en tablet apparatuur met compleet nieuwe personages uit het door Random House uitgegeven boek DEUS EX: THE ICARUS EFFECT en gaat direct verder waar het boek eindigde.

Met vreugde verteld Jean François Dugas, Executive Game Director bij Eidos-Montréal ons:

“We zijn erg blij om verder te gaan met de DEUS EX serie voor mobiele platformen en te beginnen aan een nieuwe reis. Het team heeft een geweldige klus geklaard. Er is een heel nieuw verhaal gecreëerd en de besturing is op maat gemaakt voor intuïtieve touch screen gameplay. Tegelijkertijd blijft het spel trouw aan het DEUS EX universum. Spelers kunnen exploratie, actie, hacking en sluipen verwachten, en natuurlijk keuzes en consequenties, oftewel; de volledige DEUS EX ervaring.”

“Smart devices spelen een centrale rol in Square Enix’s platformstrategie en we benaderen deze met dezelfde aandacht en toewijding als onze verpakte- en digitale releases. DEUS EX: THE FALL is het bewijs van onze toezegging om hoogwaardige entertainment voor mobile en tablet devices af te leveren.”

aldus Antony Douglas, General Manager van Square Enix Mobile.

DEUS EX: THE FALL is dit jaar speelbaar op de Square Enix booth op de Electronic Entertainment Expo (E3) in de South Hall, stand #1647.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights