DLC beschikbaar voor METAL GEAR RISING: REVENGEANCE

Na een geweldig start en al reeds een prachtig omloop van de game METAL GEAR RISING: REVENGEANCE is Konami Digital Entertainment GmbH hier nu om haar nieuwe DLC voor Xbox 360 (560 Microsoft Punten) & PlayStation 3 (€6,99), voor welke het allebei beschikbaar is, vrij te geven:

BLADE WOLF DLC

Deze nieuwe DLC is een speelbare side-story gecentreerd rondom LQ-84i, die beter bekend staat als Blade Wolf in het hoofdverhaal. Deze DLC beschikt over verschillende extra’s

  • Meerdere uren gameplay
  • Unieke vaardigheden en eigenschappen voor LQ84i
  • Dieper ingang op de verschillende verhaallijnen en afkomst

Na dat hij werdt gereactiveerd door Desperado Enforcement’s leider Sundowner en gediend heeft onder Mistral laat LQ-84i zijn verhaal zien in deze DLC voorafgegaan door zijn strijd en uiteindelijke samenwerking met Raiden en zijn transformatie in Blade Wolf.

üyFIXüzDLC3_âEâïât_ânâôâeâBâôâO_01_a_USEU

Spelers zullen hier de mogelijkheid krijgne om te strijden tegen talloze vijanden met behulp van een arsenaal aan wapens en vaardigheden dat resulteert in een nieuwe eindbaas battle

Ontwikkeld door Kojima Productions en PlatinumGames  neemt Metal Gear Rising: Revengeance de gerenommeerde METAL GEAR franchise mee in een spannend nieuw gebied door het leveren van een actie-ervaring zoals nooit eerder gezien. De titel brengt twee van ’s werelds meest gerespecteerde ontwikkelingsteams samen met een gemeenschappelijk doel van het verstrekken van spelers met en frisse synergetische ervaring die de beste elementen van pure actie en epische verhalen combineert. Dit alles binnen het uitgestrekte METAL GEAR universum.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights