DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia is vanaf vandaag verkrijgbaar

Outright Games, Universal Games and Digital Platforms en BANDAI NAMCO Entertainment Europe maken bekend dat de gloednieuwe videogame, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc.

Trollhunters Defenders of Arcadia is een actie-avontuur platformspel gebaseerd op de Emmy-winnende Tales of Arcadia-trilogie van DreamWorks Animation, die te zien is op Netflix.

De trilogie bestaat uit Trollhunters, 3Below en de onlangs uitgebrachte hitserie Wizards, en is gemaakt en geproduceerd door de met een Academy Award bekroonde filmmaker Guillermo del Toro.

Bekijk de lanceringstrailer met hoofdpersonages Jim Lake Jr. (Emile Hirsch), Claire (Lexi Medrano) en Toby Domzalski (Charlie Saxton)

DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, ontwikkeld door de veelgeprezen gamestudio Wayforward, vertelt een nieuw actievol verhaal dat zich afspeelt tussen de verschillende fantasiewerelden van de drie series en dient als een belangrijke verhalende verbinder die de trilogie verenigt.

Spelers nemen de rol aan van een fan-favoriet personage – Jim Lake Jr. – terwijl hij door de tijd reist om bedrieger-trol Porgon te vangen en de tijdpocalyps te stoppen. Spelers gaan op avontuur in de unieke werelden van de game en ontmoeten bekende personages terwijl ze hun armor verbeteren, nieuwe vaardigheden leren en de held van Arcadia worden. F

ans kunnen geheel nieuwe content verwachten die speciaal voor de game is opgenomen van sterren uit de serie, waaronder van Emile Hirsch als Jim Lake Jr., Charlie Saxton als Toby Domzalski, Lexi Medrano als Claire en David Bradley als Merlin.

“Jim is een heel speciaal personage, dus ik ben erg trots om deel uit te maken van deze nieuwe videogame, waarvan ik hoop dat het een heel nieuw publiek van Trollhunters-fans zal aanspreken”, aldus Emile Hirsch, die hoofdrolspeler Jim Lake Jr. vertolkt. Charlie Saxton, de stem van Toby Domzalski, zei: “Het was geweldig om de stem van Toby te zijn tijdens de Tales of Arcadia-serie en dat personage tot leven brengen in een videogame is iets dat ik graag met onze fans wil delen.”

Trollhunters Defenders of Arcadia bouwt voort op de fascinerende verhalende en meeslepende personages die vakkundig zijn vastgelegd in de populaire trilogie”, aldus Jim Molinets, SVP of Production bij Universal Games and Digital Platforms. “De game biedt een zeer rijke en meeslepende gameplay-ervaring waarvan we hopen dat fans er nog lang van zullen genieten met vrienden.”

DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De laatste aflevering van de Tales of Arcadia-trilogie, genaamd Wizards, is nu te zien op Netflix.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights