DVD Review : Perception Season 1

DVD Review : Perception Season 1

05/05/2014 0 Door darklord

Kijk mee in de wonderlijke geest van Daniel Pierce, een wonderlijke hoge school leraar die kampt met hallucinaties die de excentrieke neurologie professor die dankzij zijn denkbeeldige figuren weet de hardste zaken te kraken bij de FBI.

Eric McCormack die bekend is uit zijn schitterende rol als de Homofiele Will uit Will & Grace, zet hier een schitterende personage neer als Eddie McCormack die samen met agent Kate Moretti (gespeeld door Rachael Leigh Cook ) de zaken weet op te lossen dankzij een speciale kijk op de zaak.

Verhaal:

Daniel Pierce wordt door zijn oud-leerling om hulp gevraagd voor het oplossen van een moeilijke zaak, en meer die snel volgen.

Eric-McCormack-in-PERCEPTION-Season-1-Promo-2

Zij is 1 van de weinige die weet Daniel Pierce zijn toestand te aanvaarden.

Zijn vindingrijke oplossingen die geleverd word door telkens mensen in te beelden (ook al worstelt hij vaak met het idee niet te weten als deze echt of vals zijn ).

Samen met Kate Moretti, die een totaal andere karakter heeft, weten ze een schitterend team te vormen die andere Crime Scene series weet te overtreffen.

Cast:

Eddie McCormack is het meest bekend uit zijn rol als Will uit de gelijknamige reeks Will & Grace.

Na een schitterende, overtuigende rol te brengen als de gay best friend van Grace, weet Eddie McCormack nu een andere kant te tonen van een man die probeert te leven met schizofrenie en paranoia …een leven waarin hij niet weet als de mensen hij praat ingebeeld zijn of echt.

De ingebeelde personages zijn een hersenspinsel die hem weten de zaken op te lossen en leveren een schitterende, diepere kijk in de geest van Daniel Pierce.

imagesRachael Leigh Cook die bekend is uit een aantal films zoals She’s All That en Jossie & The Pussycats speelt de rol van Kate Moretti, de oud student van Daniel Pierce die sterk geloofd in zijn capaciteiten.

NE9jGcYcWl9ycf_1_1Daarnaast herkennen we ook nog LeVar Burton die de scifi fans nog herinneren als Geordi La Force uit Star Trek: The Next Generation.

Hij speelt een kleine bijrol doet verder uitgebreid word in het seizoen tot deel van de vaste cast.

Hij speelt de rol van rector in de universiteit waar Daniel Pierce les geeft.

Conclusie :

Tv bulkt van een overvloed aan misdaad reeksen zoals allerhande CSI reeksen, Cold Case en noem maar op.

Perception brengt een nieuwe, interessante kijk op de genre en bied een diepere inkijk in de reeks waardoor we ons nog meer nauw betrokken voelen bij de zaak.

Schitterende acteertalenten en strakke verwerking van Perception blazen de genre nieuw leven in.

Wij raden de reeks zeker aan voor wie op zoek is naar nieuw kijkgenot.

De reeks speelt op 13Th street die je terug vind in je boeket van jou Digitale tv leverancier, Telenet kijkers kunnen onder ABC reeksen in het RIO pakket het volledige eerste seizoen terug vinden.

Of kies gewoon om deze reeks te vereeuwigen en in je collectie te bewaren met het complete eerste seizoen van Perception op DVD

Onze score: 9/10