E3 Trailer Premiere van Castlevania: Lords of Shadow 2

Met een nieuwe trailer brengt Konami Digital Entertainment GmbH ons nieuw en prachtig beeldmateriaal van hun langverwachte titel

CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW 2

Dit nieuwe spel is ingesteld om uitgebracht te worden in de winter en zal beschikbaar gesteld worden voor

  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • Windows PC

Het verhaal gaat verder waar het eerste deel eindigde. Een herrezen Dracula die bevrijdt wil worden uit zijn onsterfelijke obligaties is alleen en verzwakt door zijn beproevingen. Satan is teruggekeerd naar de aarde in een zoektocht om een Apocalyptische daad uit te voeren als ultieme wraak voor zijn nederlaag en belaagd tegelijkertijd Dracula die ook al langs alle kanten belegerd wordt.

Dracula moet zijn verloren krachten herwinnen en maakt hierbij een pact met de ‘Dood’ om de duivel te kunnen verslaan en eeuwige rust te vinden.

Alles gaat helaas niet zo vlot verlopen voor Dracula want tegelijkertijd is de Belmont clan van plan om de vampier te doden en het onthullen van zijn mysterieuze afkomst. Een strijd tussen goed en kwaad die een hevige strijd doet losbarsten!

Castlevania: Lords of Shadow 2’s langverwachte mix van actie en avontuur is ook speelbaar tijdens de E3 op de stand van Konami  (# 2401, South Hall)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights