EA en Dice onthullen Battlefield 4 Premium

Een nieuwe ervaring staat voor de deur. Vanaf oktober  kan je de multiplayer- actie met de multiplayer-bèta van Battlefield 4 ervaren.

 

 

Een studio van Electronic Arts genaamd DICE heeft Battlefield 4 Premium aangekondigd.

Dit is een exclusief abonnement voor de Battlefield fans dus zeker een must have onder de gamers.

Dit abonnement heeft zorgt ervoor dat de gamers veel uren speelplezier zullen hebben.

Battlefield 4 Premium-leden zullen dan de 5 thematische uitbreidingspakketten ontvangen die als volgt genaamd zijn: Battlefield 4 China Rising,Battlefield 4 Second AssaultBattlefield 4 Naval StrikeBattlefield 4 Dragon’s Teeth enBattlefield 4 Final Stand.

battlefield 4.1

Als Premium lid krijg je 2 weken al eerder de uitbreidingen zodat je ze al sneller kunt uit testen. DICE levert wekelijks nieuwe aanpassingenmogelijkheden aan zodat de gamer zich in zijn stijl het veldslag naar zijn hand kan brengen samen met zijn teamleden.

De spelers van Battlefield 3 die de Premium hadden uitgetest waren ronduit positief over de nieuwe toepassing die ze hadden gedaan. De makers vinden dit zo fantastisch dat er meer dan 4 miljoen spelers meededen aldus Patrick Back, uitvoerend producent van Battlefield 4. Door Battlefield 4 Premium worden de fans behandeld als echte vips. Ze krijgen onwijs veel nieuwe gameplay en exclusieve nieuwe content plus nog een tal van andere mogelijkheden en dit allemaal voor een scherpe prijs.battlefield4.2

Het Battlefield 4 Premium-lidmaatschap omvat vijf digitale uitbreidingspakketten** met nieuwe multiplayer-kaarten en in-game content:

 • Battlefield 4 Second Assault – Bevat vier populaire kaarten uit Battlefield 3™ die met de krachtige engine Frostbite™ 3 zijn vernieuwd. Eerst beschikbaar op Xbox One.
 • Battlefield 4 China Rising – Ga de strijd aan om het uitgebreide, majestueuze Chinese vasteland in handen te krijgen. Beschikbaar vanaf december 2013.
 • Battlefield 4 Naval Strike – Ervaar een dynamische zeeslag wanneer de Chinese vloot de strijd op zee uitvecht. Beschikbaar vanaf voorjaar 2014.
 • Battlefield 4 Dragon’s Teeth – De VS slaat terug in een intense stadsoorlog. Beschikbaar vanaf zomer 2014.
 • Battlefield 4 Final Stand – Breng de oorlog tot een epische ontknoping. Beschikbaar vanaf zomer 2014.
 • Een voorsprong op andere spelers dankzij twee weken eerder toegang tot alle uitbreidingspakketten.
 • Unieke aanpassingsmogelijkheden, zoals camouflage, verfkleuren, emblemen, dogtags en nog veel meer.
 • Voorrang in serverwachtrijen.
 • Elke week nieuwe content.
 • 12 extra Battlefield 4 Battlepacks.
 • Het Battlefield 4 Premium-lidmaatschap is overdraagbaar van Xbox 360 naar Xbox One en van PlayStation 3 naar PlayStation 4.

Het Battlefield 4 Battlepacks voegt er een nieuwe beloningsdimensie en een gelukselement aan toe in het multiplayer-voortgangssysteem in Battlefield 4.

Tijdens je multiplayer-carrière zal je geregeld is een  pakket ontvangen met daarin een willekeurige combinaties van dogtags, messen, camouflage, wapenaccessoires en XP-boosts. Buiten deze extra’s die je in tijdens de game verdient ontvang je als Battlefield 4 Premium-lid nog een 12 extra Battlefield 4 Battlepacks.

battlefield4.3DICE heeft aangekondigd dat de multiplayer-bèta van Battlefield 4 begin oktober zal worden gestart. De Bèta zal 3 dagen enkel beschikbaar zijn voor Battlefield 3 premium-leden die de Battlefield 4 Digital Deluxe hebben gereserveerd, en ook niet te vergeten de mensen die Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe en Medal of Honor Warfighter Limited Edition hebben gekocht.

Na de 3 dagen van gesloten bèta zal DICE een openbare bètaversie vrijgeven voor alle spelers wereldwijd en wordt de map van Siege of Shanghai opgenomen in het populaire speltype Conquest.

battlefield4.4Wat nieuw gaat zijn in de bèta is de nieuwe ontwerpconcept Levolution ervaar je een nieuwe dimensie van intense oorlogsvoering samen met je team  er ontstaat een dynamische omgeving die constant reageert op elke stap die je zet zodat elk spel totaal anders zal verlopen dan de vorige.

De multiplayer-bèta van Battlefield 4 zal worden uitgebracht op Xbox 360, PS3 en PC

Battlefield 4 wordt op 29 oktober uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Battlefield 4 zal ook verkrijgbaar zijn voor de Xbox One, het alles-in-een game- en entertainment systeem van Microsoft, en later voor het PlayStation4-systeem.

Battlefield 4 Premium is op deze platformen verkrijgbaar.

Gamers die een exemplaar van Battlefield 4 bezitten, kunnen hun statistieken overzetten van Xbox 360 naar Xbox One en van PlayStation 3 naar PlayStation 4.

Ook het Battlefield 4 Premium-lidmaatschap is overdraagbaar.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights