EA Sports maakt overgang van FIFA 14 ULTIMATE TEAM naar volgende generatie consoles mogelijk

Electronic Arts Inc heeft meegedeeld dat fans van EA Sports FIFA 14 hun FIFA 14 ULTIMATE TEAM-ervaringen kunnen meenemen naar de nieuwe generatie consoles:

 

 

  • Xbox One
  • PlayStation 4

Alle wijzigingen worden op beide consoles doorgevoerd zodat spelers gedurende het hele seizoen met hun teams op beide consoles kunnen spelen.

Spelers zullen ook, wanneer ze FIFA 14 ULTIMATE TEAM beginnen op de Xbox 360 of PlayStation 3, hun huidige divisies in het speltype ‘Seizoenen’ kunnen behouden op de nieuwe consoles.

Na dat de nieuwe console gelanceerd zijn, worden de status die de spelers op de ene console verdienen met het voltooien van de huidige divisie wedstrijden en toernooien ook op de andere console weergegeven.

“Onze fans investeren met hun eigen, unieke teams een enorme hoeveelheid tijd en energie in FIFA Ultimate Team en we waarderen en erkennen die investering. Wij zorgen ervoor dat er geen tijd wordt verspild. Onze spelers nemen hun volledige investering, vanaf het begin van het seizoen op de Xbox 360 en PlayStation 3, gewoon mee naar hun nieuwe console.”

aldus Matt Bilbey, Senior Vice-President en AD van EA SPORTS.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights