Een GEWELDIG voorproefje van Company of Heroes 2

Wie er de kans niet toe kreeg zal heel blij zijn te weten dat deze game werkelijk zo snel mogelijk gehaald moet worden door alle fans & niet-fans van Company of Heroes want in deze game heeft Relic Entertainment zich werkelijk overtroffen. Samen met uitgever SEGA gaan ze een nieuw level inbrengen met:

Company of Heroes 2

27873CompanyofHeroes2_E3_ArmoredColumnJe zou denken dat men met een bèta niet al te veel kan ervaren door niet de mogelijkheid te hebben om de hele game te spelen, maar ik kan je garanderen dat het gevoel die er was bij de mogelijkheid om enkel die multiplayer te spelen en die frisse ervaring op te doen gewoon al overweldigend was. Was het nou 1v1, 2v2, 3v3 of 4v4 een wedstrijd was altijd heel intens en je moest snel zijn om een goeie vooruitgang te maken qua economie en technologie.

27921CompanyofHeroes2_ApproachingBattle_1920x1080

Met een soort van Domination hebben we de kans gekregen om de mogelijkheden die er zijn in de multiplayer uit te testen. Relic Entertainment heeft hierbij werkelijk iets prachtig neergelegd. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat met enkele punten de gameplay gewoon geweldig is:

  • Simpel, makkelijk en snel te begrijpen
  • De ruimte om te groeien
  • Kaarten lijken groot maar zijn snel doorkruist.

Deze game draait niet alleen om winnen! Enkele factoren kunnen je tegen de sterkste vijand enkel behoeden van een zware nederlaag:

27872CompanyofHeroes2_CommanderAbility_1920x1080

  1. Teamwork
  2. De juiste tegenaanval interpreteren
  3. Een heuse defensielijn opbouwen om jouw vijand tegen te werken
  4. … (nog veel meer maar aan jou ook om wat uit te dokteren in jouw missie naar de overwinning 😉 ).

27870CompanyofHeroes2_AllOutWar_1920x1080De Graphics zijn ook prachtig opgemaakt, zo heb je nog het werkelijke gevoel van “Het is een game” maar daarnaast is het wel heel mooi opgemaakt en toch neigt het over te hellen naar een ware realiteitsgame (wie weet in de volgende versies?). De effecten van stormen, inslagen van granaten, het afvuren van kannonen/kogels zijn werkelijk tot in het detail bekeken en zijn een ware pracht qua technische vaardigheden van het Company of Heroes 2 team.

Een ware aanrader en toch een die wij ook zeker en vast niet willen ontlopen!

27874CompanyofHeroes2_E3_Church27876CompanyofHeroes2_E3_Flamethrower

Tijdelijke score:

Multiplayer: 9/10

Gameplay: 8/10

Graphics: 8,5/10

Totaal: 8,5/10

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights