Een nieuw hoofdstuk begint voor de Ravenswatch

Land in zicht! De duistere kust die jullie voor je zien behoort tot Storm Island.

Helden van Reverie, bereid jullie voor op het tweede hoofdstuk van jullie verhaal!

Tijdens het verkennen van dit nieuwe gebied, kunnen jullie de oorsprong ontdekken van de duistere dreiging waar we mee te maken hebben.

Uiteraard staan jullie zware tijden te wachten, want op dit door golven geteisterde eiland wachten sterkere vijanden dan ooit en nog meer raadsels en geheimen. Gelukkig hebben inmiddels al meer dan 300.000 dappere helden zich aangesloten bij de Ravenswatch om het op te nemen tegen de Nightmares of the Dark Hills. Houd stand! Dit is niet het moment om op te geven!

vormen nu de broedplaats van een verraderlijke besmetting, een nieuwe barrière die je ervan weerhoudt de nachtmerries uit te roeien.

Op het eiland krijg je te maken met twaalf nieuwe vijanden van steeds gevaarlijker en agressiever niveau. Deze afgelegen maar spectaculaire omgeving moedigt je aan om elke hoek te verkennen en te speuren naar magische objecten en hun machtige krachten.

Daarbij zou je de hulp van de beroemde zeeman Sinbad goed kunnen gebruiken, alleen ben je die uit het oog verloren bij het hol van de Cycloop. Je poging om hem te redden kan je de overwinning bezorgen… of je ondergang.

Alleen avonturiers met ijzeren wil kunnen de nieuwe uitdagingen overwinnen en een kans maken tegen de nieuwe Master Nightmare.

De Ravenswatch bestaat momenteel uit 7 beroemde helden met unieke, elkaar versterkende vaardigheden

Eén van die helden is de Snow Queen, die haar vijanden kan bevriezen en over het slagveld kan glijden. Sinds haar verschijning in de Dark Hills heeft ze nieuwe krachten gekregen.

Houd het nieuws in de gaten, want de komende maanden worden 3 extra helden onthuld die de krachten van de Ravenswatch zullen versterken.

Zet vandaag nog koers naar Storm Island en zorg dat de Nightmares geen terrein winnen!

Ravenswatch is nu in vroegtijdige toegang verkrijgbaar, alleen voor pc, met zeven speelbare helden en de eerste twee hoofdstukken. Ravenswatch krijgt regelmatig updates, waarmee  drie nieuwe helden en een derde hoofdstuk worden toegevoegd, totdat de game in 2024 verschijnt voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Wie met de Ravenswatch naar de kusten van Storm Island wil reizen, kan dit nu doen met een korting van 20% op Steam, die geldig is van 7 tot 14 september 2023.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights