Een verbluffend standalone avontuur in India, exclusief voor PlayStation 4

De bekende studio Naughty Dog heeft weer een game vol actie en avontuur ontwikkeld met Uncharted: The Lost Legacy.

Deze PS4-game zet grafische prestaties van de bovenste plank neer en lijkt bij momenten wel een toeristische trip.

Zo vergaap je je aan de prachtige natuur met watervallen, rivieren, bergen, adembenemende jungle en overwoekerde tempels.

Chloe Frazer, Nathan Drakes partner uit Uncharted 2 – Among Thieves en Uncharted 3 – Drake’s Deception, moet een legendarisch Indiaas artefact uit handen van een meedogenloze krijgsheer zien te houden.

Ze roept de hulp in van de huurling Nadine Ross, bekend uit Uncharted 4 – A Thief’s End. Dit vrouwelijke duo zorgt voor een verrassend nieuwe look & feel van de game.

Samen reizen ze door de ruige natuur van India en moeten ze samenwerken om het mysterie van het artefact te ontsluieren.

Vechtend tegen een grote overmacht doen ze er alles aan om te voorkomen dat de regio in chaos vervalt.

Chloe is een van de populairste personages uit de serie.

Ze is een beruchte schattenjager en is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Ze is impulsief en weet zich met haar vindingrijkheid en vechtersmentaliteit uit de meest hachelijke situaties te redden.

Nadine was de gevreesde leider van Shoreline, een Zuid-Afrikaanse paramilitaire organisatie die werd ingehuurd door Rafe Adler, de schurk uit Uncharted 4.

Toen Shoreline uiteenviel, ging Nadine als freelancer verder. Ze is in te huren door iedereen die behoefte heeft aan extra vuurkracht.

Nadine staat bekend om haar koelbloedig en berekenend optreden bij elke klus én in elk gevecht.

Uncharted – The Lost Legacy biedt eveneens toegang tot de Multiplayer en Survival spelmodi van Uncharted 4 – A Thief’s End.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights