EEN WARM WELKOM VOOR DE T300RS GT EDITION

Thrustmaster  onthult de T300RS GT Edition een apparaat dat niet alleen optimaal profiteert van de officiële Gran Turismo licentie op de PS4™ en PS3™ maar dat ook de technologie achter het moderne racestuur naar een nieuw en nog hoger niveau tilt.

Gamers worden hierdoor volledig ondergedompeld in de wereld van Sony Interactive Entertainment en de Polyphony Digital’s masterclass serie van driving simulation games: Gran Turismo.

De T300RS GT Edition combineert de allerbeste racestuurtechnieken momenteel beschikbaar, een resultaat van Thrustmasters uitgebreide ervaring met racesturen.

Een ervaring die racefans sinds 1993 de allerbeste hardware heeft gegeven.

De T300RS GT Edition is gebouwd rond perfect bewezen technologieën ontwikkeld door Thrustmaster zoals een borstelloze motor van industrieklasse die volledige Force Feedback en een draaihoek van 1080° biedt.

Racers zullen de flexibiliteit van de controller kunnen waarderen, de soepelheid, het gebruiksgemak en, het belangrijkste, de snelle reacties.

En daarbij komt dan ook nog het imposante realisme dat het force feedback systeem levert. Het systeem met een dubbele riem zorgt voor de fraaie flexibiliteit van de T300RS GT Edition.

Ervaren en beginnende racers gaan genieten hoe dit stuur stil en soepel zijn werk doet in de lange snelle bochten en de opeenvolgende chicanes van een circuit.

Naast het flexibele en stille werk dat de borstelloze motor levert, heeft het stuur een ongelooflijke nauwkeurigheid dankzij H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™*) dat gebruik maakt van contactloze magnetische sensors die een langdure 16-bits precisie leveren (d.w.z. 65.536 waarden).

De T300RS GT Edition heeft een intern geheugen en bij te werken firmware waardoor gebruikers altijd over de nieuwste upgrades en verbeteringen kunnen beschikken.

 

 

Naast de T300RS GT Edition komt er bij de lancering van Gran Turismo Sport een nieuw zeer professioneel stuur beschikbaar dat boven de T500RS wordt gepositioneerd.

  • De T300RS GT Edition is nu beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 399,99 (inclusief btw)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights