EIDOS-MONTRÉAL ONTHULT THIEF VOOR PC EN NEXT GENERATION CONSOLES

 

Angst regeert in de straten van The City. Haat vloeit door de stenen van de stad en terwijl de rijken floreren, worden de minder bedeelden geconfronteerd met ellende en onderdrukking. Geteisterd door ziekte en hongersnood wachten ze tot er iets verandert.

Het is in deze schimmige wereld dat Garrett zich bevindt.

Garret is dé meesterdief in dit first-person avontuur met intelligent ontwerp waarin spelers volledige vrijheid om hun eigen weg te kiezen langs de levels in de game en zelf te bepalen wat de beste manier is om elke uitdaging te bedwingen.

“We hebben een kostbaar bezit in handen met THIEF. De fans hebben zeer veel liefde voor de originele games en we willen de essentie van die games behouden, iets waar we bij Eidos-Montréal uitstekende ervaring mee hebben, terwijl we ook een nieuwe generatie, next gen gamers kennis willen laten maken met THIEF,” zegt Stephane D’Astous, General Manager van Eidos-Montréal. “Ons doel is om de fantasie van het zijn van Garrett, DE meesterdief, tot leven te brengen en we bouwen deze game rond dat uitgangspunt.”

 

Gedurende deze maand zal meer informatie vrijkomen op GameInformer.com/thief dus hou deze site zeker in de gaten.

 

THIEF zal verschijnen in 2014 voor PC en PlayStation®4 en is ook gepland voor andere next gen consoles.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights