Electronic Arts luidt een nieuwe generatie mobile gaming in met EA SPORTS FIFA Mobile

EA heeft vandaag een uitgebreide update uitgebracht voor het mobiele spel EA SPORTS™ FIFA Mobile.

Het betekent een nieuw tijdperk voor de wereldwijd geliefde titel en maakt het gereed voor jarenlang live service.

De laatste grote update van FIFA Mobile, dat voor het eerst in 2016 uitkwam, biedt een grote revisie en een reeks verbeteringen van de gameplay, beelden en geluid, waardoor de authentieke en superieure ervaring voor gamers en voetbalfans over de hele wereld wordt verbeterd. De EA SPORTS FIFA Mobile-app en de nieuwste update is nu beschikbaar als gratis* download in de App Store™ voor iPhone en iPad en op Google Play™ voor Android-apparaten.

 

De beeldkwaliteit van FIFA Mobile, die wordt aangedreven door een vernieuwde gameplay-engine, is verbeterd waardoor spelers tijdens een wedstrijd nog meer details op het scherm krijgen. Spelers met de nieuwste mobiele apparaten zullen hun instellingen kunnen aanpassen om het spel op 60 fps**** te ervaren waardoor het vloeiender aanvoelt en beter reageert.

De nieuwe update, waarin toegankelijkheid centraal staat, introduceert extra instellingen voor spelers om de visuele ervaring in het spel aan te passen, wat voor compatibiliteit zorgt op vele soorten apparaten zodat spelers wereldwijd kunnen blijven genieten van FIFA Mobile.

De spelers zullen ook de actie zoals nooit tevoren kunnen zien met de nieuwe mogelijkheid om tijdens een wedstrijd in realtime te wisselen tussen vier camerastandpunten.

Daarnaast zijn er nieuwe camera-opties beschikbaar voor doeltrappen, vrije trappen, hoekschoppen, strafschoppen en herhalingen om de spelers nog meer mee te slepen in de meest intense momenten en juichmomenten van een wedstrijd.

Een reeks nieuwe stadions is nu beschikbaar voor spelers om te ontgrendelen met uniek weer voor de locatie en opties voor de tijd van de dag, waardoor wedstrijden tijdens de dag, schemering of avond gespeeld kunnen worden.

De nieuwste update van FIFA Mobile introduceert live audiocommentaar van legendarische commentatoren uit de hele wereld, wat een van de meest door spelers verzochte kenmerken tot nu toe is. Het commentaar is beschikbaar in 11 talen: Engels, Spaans, LATAM Spaans, Braziliaans-Portugees, Russisch, Italiaans, Duits, Nederlands, Arabisch, Mandarijn en Japans. De wedstrijden zullen ook authentieker klinken en voelen met de introductie van nieuw thuisgezang, omroepers en kreten van spelers die je tijdens intense momenten op het veld kunt horen.

Gameplay-upgrades en toevoegingen in de nieuwe FIFA Mobile-update geven spelers meer teammanagement en spelerbesturing tijdens realtime 11v11-wedstrijden, en Quality Of Life-verbeteringen in het bij fans geliefde speltype Versus-aanval.

Met nieuwe teammanagementopties kunnen spelers de volledige controle krijgen over wissels, posities in de wedstrijd en dode spelmoment-nemers waardoor ze meer controle hebben over het lot van hun team. Nieuwe kenmerken zoals conditie en skillmoves voegen een nieuwe laag realisme toe aan de gameplay-ervaring van FIFA Mobile, waarin spelers hun team in de gaten moeten houden en tijdens de wedstrijd de juiste acties moeten ondernemen om als beste uit de strijd te komen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights