Ervaar nostalgie met MudRunner: Old-timers, het nieuwste gratis DLC-pakket voor de ultieme off-road beleving

MudRunner, de modderige, hardcore rijsimulator van Saber Interactive en Focus Home Interactive krijgt een nieuwe kaart, nieuwe voertuigen en gloednieuwe add-ons als onderdeel van de gratis DLC Old-timers, vanaf vandaag beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Twee vintage voertuigen, één met twee unieke add-ons, combineren met de nieuwe Rocky Hills-kaart om alle spelers nieuwe redenen te geven om opnieuw in MudRunner te duiken.

 

Inbegrepen is de Chevrolet NAPCO 3100, een 1957 model van General Motors met kleine moderne updates om het bestand te maken tegen de verraderlijke velden van MudRunner.

Compatibel met een aantal bestaande add-ons, worden er ook twee nieuwe toegevoegd: een scout-trailer en een geladen log-wagen, de laatste is exclusief voor de nieuwe Rocky Hills-kaart.

 

In deze update komt ook de GMC DW950 beschikbaar, een vrachtwagen met korte kap uit de jaren 50 ontworpen voor houtkap expedities.

Dit voertuig werkt met een aantal add-ons van het basisspel en de uitbreiding American Wilds. De American Wilds uitbreiding is niet vereist om de Old-timers DLC te kunnen spelen.

 

Het in de VS gevestigde Rocky Hills is een uitdagende kaart, waardoor MudRunner-veteranen een challenge krijgen in de nieuwe stijl van gameplay – deze kaart heeft geen garage en een off-road klimpuzzel is het belangrijkste kenmerk.

We zijn verheugd om de community meer inhoud en toevoegingen voor de game te brengen, gratis, want we bouwen het komende jaar op naar de release van MudRunner 2.

MudRunner en MudRunner: American Wilds zijn verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Het Old-timers DLC-pakket is vanaf vandaag gratis beschikbaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights