Final Fantasy Brave Exvius viert komende release Dragon Quest XI met tijdelijk Event

Na de aankondiging dat DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age op 4 september 2018 naar de PlayStation®4 en STEAM® komt maakt Square Enix  bekend dat FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS een speciale samenwerking heeft gekregen met de DRAGON QUEST-franchise. Spelers van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS kunnen in de game nu strijden tegen legendarische DRAGON QUEST-monsters en exclusieve voorwerpen krijgen.

Alle spelers die de app tijdens het evenement openen, kunnen in wave battle-achtige missies duiken, waarbij ze een tijd lang door groepen monsters worden aangevallen.

De DRAGON QUEST-monsters Golem en Robbin’ ‘Ood kunnen tijdens gewone gevechten verschijnen, terwijl de formidabele vijanden Dragonlord en Orochi als eindbazen optreden. Door deze monsters tijdens raids te verslaan verdienen spelers medailles die ze kunnen inwisselen voor Erdrick’s Sword en andere beroemde uitrustingstukken en voorwerpen uit de DRAGON QUEST-serie.

Tijdens het evenement maken spelers kans op zeldzame summons voor het oproepen van de Dragonlord, Liquid Metal Slime, Robbin’ ‘Ood, Golem, Killing Machine en Orochi.

Gedurende het hele evenement krijgen alle spelers Slime-eenheden als bonussen voor dagelijks inloggen. Extra Slime-eenheden zijn verkrijgbaar tegen inlevering van de medailles die spelers tijdens het evenement verzamelden.

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is nu verkrijgbaar als free-to-play app (met in-app aankopen) in de  App Store®, Google Play en de Amazon Appstore™.
DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age™ is vanaf 4 september 2018 verkrijgbaar voor het PlayStation®4-systeem en op STEAM®.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights