FIREFALL’S LAATSTE CLOSED BETA BEGINT NU!

Red 5 Studios heeft ons laten weten dat de laatste closed beta vandaag van start gaat en waarbij ze de beta testers 2 weken exclusieve toegang aanbieden alvorens de Open Beta van start gaat in

FIREFALL

Trouwe fans kunnen hier een vroege kijk krijgen op hun favoriete Player-versus-player eSports game type, Jetball, en Firefall’s eerste verhaal-episode, Blackwater Anomaly.

Spelers die graag onmiddellijk toegang willen hebben tot de nieuwe mijlpaal & exclusieve beloningen, kunnen nog steeds de ‘Founder’s Packs’ kopen tot en met 8 Juli 2013. Na deze datum zal dit niet meer mogelijk zijn!

Blackwater Anomaly is de eerste episode in Firefall. Ontworpen als een meeslepende, coöperatieve ervaring voor 5 personen. Spelers kunnen eindelijk op pad gaan in New Eden en de strijd aangaan met de dodelijke Melding storm dat de wereld heeft veroverd. Hun doel is om de anomalie die verschenen is in Blackwater Marsh te onderzoeken, meer informatie over de reden waarom de Chosen hier zijn en proberen te ontrafelen wat of wie achter deze aanval op de mensheid zit.

Jetball is een nieuw soort eSports modus waarin 2 teams van 5 spelers de strijd aangaan door te vliegen of het opnemen van een high-tech bal door in de tegenstander zijn doel te krijgen en zo de overwinning te behalen.

Omdat de spelers zich niet kunnen verdedigen wanneer ze de bal in handen hebben, moet men als team rekenen op passen en coördinatie, strategisch gebruik van elk Battleframe’s unieke wapens, vaardigheden en wendbaarheid om te scoren.

Met Jetball, heeft Red 5 een klassieke multiplayer-ervaring opnieuw uitgevonden voor een nieuwe golf van eSports fans.

Wie wil kan zich nog steeds inschrijven voor de Open Beta die begint op 09/07/2013

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights