‘Fist meets fate’ met de wereldwijde launch van TEKKEN 8 op consoles en pc

TEKKEN 8, brengt het gevecht naar de nieuwe generatie, aangedreven door Unreal Engine 5 en  nu exclusief verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Bereid je voor op bloedstollende gevechten met gloednieuwe speltypen en functies, volledig vernieuwde personages, vernietigbare omgevingen en nog veel meer.

TEKKEN 8 verlegt de grenzen van vechtgames en maakt optimaal gebruik van de kracht van de nieuwste generatie consoles om een van de meest visueel verbluffende en meeslepende titels in de serie tot nu toe te maken.

Het vervolg gaat verder na het gruwelijke gevecht dat eindigde in de nederlaag van Heihachi Mishima en richt zich op een nieuwe rivaliteit tussen vader en zoon.

Kazuya Mishima’s zoektocht naar wereldheerschappij wordt tegengewerkt door hoofdrolspeler Jin Kazama.

TEKKEN 8 features:

 • ‘Agressief’ nieuw gevechtssysteemTEKKEN 8 introduceert een geheel nieuw ‘agressief’ gevechtssysteem dat is ontworpen om de actie op een hoog niveau te houden en nieuwe offensieve tactieken in hun speelstijl op te nemen met functies zoals het Heat-systeem en Rage.
  De game bevat een uitgebreid roster van 32 personages, met modellen die allemaal van de grond af zijn opgebouwd, en drie compleet nieuwe personages, Azucena, Victor en Reina. TEKKEN 8 introduceert ook Special Style, een nieuwe manier om het spel te spelen die op elk moment tijdens een gevecht kan worden geactiveerd en waarmee nieuwkomers plezier kunnen beleven aan het spel zonder alle technieken te hoeven leren.
 • Verhaalmodus “The Dark Awakens” – De Mishima Saga gaat verder in “The Dark Awakens”.
  Beleef het volgende hoofdstuk van de Tekken-verhaallijn met een naadloze gameplay-ervaring met soepele overgangen, filmische scènes en intense gevechten.
  Naast de Story Mode hebben alle 32 personages Character Episodes die meer onthullen over hun verhalen en doelen.
 • Arcade Quest-modus – In deze nieuwe singleplayer-modus kunnen spelers hun eigen avatar creëren en verschillende uitdagingen aangaan tijdens een avontuur in verschillende speelhallen.
  Arcade Quest is een ideale plek voor nieuwkomers in vechtgames om hun reis te beginnen.
  Spelers klimmen door de rangen van lokale arcades naarmate ze hun spelvaardigheden tot topprestaties brengen.
 • TEKKEN Fight Lounge – Spelers kunnen zich verzamelen in deze grootschalige virtuele lobby die is gemaakt om het gevoel van een arcadehal met je vrienden na te bootsen.
  Vanuit deze lobby heb je toegang tot verschillende speltypen, zoals de TEKKEN Dojo om te trainen, de Arcade om te vechten tegen vrienden en spelers van over de hele wereld, het strandgebied om TEKKEN Ball te spelen of de Customization Shop om je personage of avatar er uniek uit te laten zien.
 • Super Ghost Battle – Spelers kunnen hun vaardigheden testen tegen geesten in Super Ghost Battle.
  Daag je eigen geesten uit, A.I.-gestuurde CPU-vechters die spelgegevens van Tekken-ontwikkelaars gebruiken of download en daag de geesten van andere spelers uit in de TEKKEN Fight Lounge.

Multiplayer met Cross-PlayTEKKEN 8 bevat verschillende multiplayermodi, waaronder lokale versus, online ranked en player matches en de terugkeer van Tekken Ball, en laat spelers vrienden en vijanden uitdagen ongeacht hun platform met online cross-play

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights