Ga op avontuur in Balan Wonderworld – nu verkrijgbaar!

Square Enix maakt bekend dat de 3D-platformer BALAN WONDERWORLD™ nu overal verkrijgbaar is voor PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®.

Deze volledig Nederlandstalige game neemt spelers mee op een magisch en muzikaal avontuur zoals ze dat nooit eerder beleefden.

In BALAN WONDERWORLD trekken spelers met hoofdrolspelers Leo en Emma door de magische landen van Wonderworld.

Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties.

Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven. Het avontuur is

geschikt voor een enkele speler, maar kan ook samenwerkend met een tweede speler worden doorlopen, waarbij ze de vaardigheden van kostuums op creatieve manieren kunnen combineren om vijanden te verslaan.

Fysieke exemplaren van de game worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights