Greymoor/West-Skyrim Prologue Quest, Free Play, ESO viert 6e verjaardag en meer deze week!

Bereid jezelf voor op een drukke week in The Elder Scrolls Online, de prijswinnende online RPG van ZeniMax Online Studios!

 • Proef van ESO’s aankomende hoofdstuk Greymoor met de gloednieuwe Greymoor Story Trailer, die de hoofdverhaallijn teaset en meer details onthult over het dodelijke complot dat het thuisland van de Nords bedreigt.
 • Ervaar nu een hapklare portie van het Greymoor hoofdstuk door deel te nemen aan de gratis Greymoor Prologue quest, beschikbaar voor alle spelers om 16:00 uur vandaag!
  • Deze gevaarlijke reis brengt spelers naar de diepten van Blackreach om de snode plannen van Skyrim’s Icereach Coven te verhinderen, en het zet de verhaallijn van The Dark Heart of Skyrim voort in het komende Greymoor hoofdstuk. Er liggen ook nieuwe collectibles voor het grijpen!
  • Wanneer de Prologue online staat, gebruik je de Quest Starter, getiteld “Prologue Quest: The Coven Conspiracy”, uit de in-game Crown store. Spelers moeten dan reizen naar de Fighter’s Guild in Daggerfall, Davon’s Watch, of Vulkhel Guard (afhankelijk van je alliantie) en spreken met Lyris Titanborn om de eerste van twee quests aan te nemen, genaamd “The Coven Conspiracy”.
 • Nog nooit ESO gespeeld? Geen probleem! Het ESO Free Play Event gaat op woensdag 1 april om 16:00 uur van start en loopt tot maandag 13 april.
  • Ja, dit wil ook zeggen dat iedereen die ESO downloadt de kans krijgt om de Greymoor Prologue Quest gratis te spelen!
  • Tijdens deze periode kan iedereen met een pc/Mac via de ESO Launcher, Xbox One (Xbox Live Gold vereist), en PlayStation 4 gratis de The Elder Scrolls Online basisgame downloaden en spelen om een wereld vol avontuur te beleven. Opmerking: het Free Play Event op Steam loopt van 1 tot 6 april.
  • Om deel te nemen aan het Free Play Event moeten spelers onze Free Play page bezoeken en daar hun platform kiezen. Dit evenement geeft toegang tot de ESO basisgame, die vier originele klassen, 23 gigantische unieke gebieden en een epische hoofdverhaallijn bevat.
 • Als spelers hun avonturen in Tamriel willen voortzetten na het Free Play event, hoef je niet verder te kijken dan onze April Sale , die flinke kortingen geeft op de basisgame (tot wel 60% korting), het Elsweyr hoofdstuk (tot wel 70% korting) en Crown Packs (tot wel 40% korting). Alle details vind je hier.
 • ESO mag deze week 6 kaarsjes uitblazen! Dat wil zeggen dat spelers kunnen genieten van bonus-XP, speciale beloningen en taart tijdens ons Anniversary Jubilee evenement! Het in-game evenement gaat op donderdag 2 april om 16:00 uur van start en loopt tot donderdag 14 april om 16:00 uur. Alle sappige details vind je terug in de blogpost: https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/57851

Wat is The Elder Scrolls Online: Greymoor
ESO’s Greymoor Chapter komt in mei uit voor pc/Mac en in juni voor consoles. Greymoor brengt spelers naar West-Skyrim, het bevroren thuisland van de Nords en de lang-vergeten Blackreach cavern – uitgebreid met wat spelers oorspronkelijk verkenden in The Elder Scrolls V: Skyrim – om duistere monsters te verslaan terwijl ze het geheim van het Dark Heart of Skyrim onthullen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights