GUILD WARS 2 is snelst verkopende MMO

Met een trouwe community, actieve combat en zijn persoonlijke verhaallijnen heeft ArenaNet & DFC Intelligence (een strategische research en consultingfirma met focus op interactief entertainment) een succesvolle game opgericht die niet alleen de moderne MMO geherdefinieerd heeft maar ook een ongeëvenaarde groei heeft gekend. Dit is niets minder dan

GUILD WARS 2

Guild Wars 2 mag de titel opspelden als snelst verkopende MMORPG met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren in de eerste 9 maanden van beschikbaarheid in

  • Europa
  • Noord – Amerika

Speciaal om de community te danken hebben ze een nieuwe video vrijgegeven en vermoeden ze ook een gelijkaardige groei te behalen in China, waar de game het potentieel heeft om de groei in het Westen te overtreffen.

ArenaNet werkt speciaal samen met KongZhong Corporation, een toonaangevend Chinees bedrijf in digitaal entertainment, om Guild Wars 2 daar te verspreiden.

Omwille van deze opkomende evenementen biedt ArenaNet een gratis-trial aan voor iedereen die wil proberen wat miljoenen andere gamers doen om plezier te beleven!

Nieuwe spelers kunnen vanaf vandaag een account openen en deelnemen in de gratis trial op vrijdag 23 augustus van 9u01 tot maandag 26 augustus om 8u59.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights