Guild Wars 2 – ontdek The Lost Shores vanaf 15 november!

NCSOFT® en ArenaNet zijn blij om deze week de tweede grote content update van Guild Wars 2 aan te kondigen.
Een update die bovendien binnen de drie maanden na lancering van Guild Wars 2 is.
Op 15 november zal deze update, getiteld The Lost Shores, veel nieuwe aanpassingen aan het spel toevoegen, iets dat in de verf gezet zal worden met een multi-stage, eenmalig event dat de wereld van Guild Wars 2 voor altijd zal veranderen.

Een mini – uitbreiding

Volgend op het recente, zeer succesvolle Halloween event zal The Lost Shores-update de traditie van ArenaNet voortzetten: regelmatig content en beklijvende evenementen aanleveren, met een ongeëvenaard gemak om toegang te krijgen tot het spel, en dat alles zonder abonnementskosten.

The Lost Shores-update is een mini-uitbreiding met tal van nieuwe content die de spelers een onovertroffen aanbod aan nieuwe doelstellingen, uitdagingen en te verkennen gebieden bezorgt.

Dit alles wordt gebracht in een groots, eenmalig event dat Tyria voor altijd zal veranderen.

In aanvulling op verschillende verbeteringen en toevoegingen van het spel, kunnen de spelers alvast uitkijken naar de volgende features:

  • Een mysterieuze zone die verkend kan worden, toegankelijk voor alle spelers, ongeacht hun level
  • Een uitdagende, nieuwe dungeon die veroverd kan worden
  • Een nieuwe PvP map, binnenin een Kodan dojo
  • Nieuw materiaal dat bemachtigd kan worden, variërend van extra wapenskins, tot specifieke itemverbeteringen tot een bijkomend aanbod aan items tussen Exotic en Legendary
  • Crafting updates, inclusief een nieuwe grondstof die geoogst kan worden en 200 nieuwe recepten
  • Een eenmalig in-game event dat voor altijd zijn stempel zal drukken op de wereld van Tyria, beginnend op vrijdag 16 november en eindigend op maandag 19 november

Speel met vrienden

Om het voor vrienden makkelijker dan ooit te maken om samen het mysterieuze en epische Lost Shore-event te ontdekken, zal Guild Wars 2 zijn deuren openen voor een refer-a-friend trial periode. Vanaf vandaag kunnen spelers die het spel al gekocht hebben drie vrienden uitnodigen om deel te nemen aan de free trial periode van 15 tot 18 november.

Daarbovenop zal deze update ook guesting mogelijk maken in Guild Wars 2, waarbij spelers Tyria met vrienden kunnen verkennen op een andere, gratis server, zonder de nood om een home world transfer.

Voor meer informatie over deze update en het event, kun je de timings hieronder bekijken en kun je volgende site:https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/november-2012/

De timing voor het The Lost Shoresevent is als volgt:

  • Donderdag 15 november, 18u  – Free trial periode begint, update build wordt vrijgegeven
  • Vrijdag 16 november, 21u  – Lost Shores event begint
  • Zondag 18 november, 21 u – Final event stage gaat van start
  • Maandag 19 november, 07u – Einde van het event en free trial weekend

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights