Guns of Icarus Online bereikt 100k Kickstarter Goal

Het is al een lange termijn geweest sinds ze begonnen aan de Kickstarter Goal begonnen van Guns of Icarus maar na een succesvol optreden & Kickstarter campagne op het PAX East evenement hebben ze hun initiële financiering- doel behaald, met nog eens 34 dagen over te hebben:

$100,000 op 16/04/2013

The Guns of Icarus Online: Adventure Mode is de 3de succesvolle campagne die gefinancierd wordt door het publiek en brengt de combar engine van Guns of Icarus Online naar een nieuw level met

  • PvE (Player v Environment)
  • Player & Ship progressie
  • en nog veel meer naar de befaamde coöperatieve luchtschip combat game.

Deze hoofddoel dekt de kosten die gemaakt zijn voor de AI gecontroleerde schepen, vliegtuigen en de missie/maps die gespecificeerd zijn voor PvE instellingen.

De Adventure Mode heeft 3 fundamentele pijlers elk met een eigen financiering doel en elke keer opbouwend op de vorige doelen. dit zijn:

  • AI Director (Funded!): In het hart van een goede PvE ervaring is een slimme, sympathieke AI die nek-aan-nek met spelers gaat maar die met ups & downs evolueerd om de ervaring uitdagend en leuk te behouden. Deze pijler zal de oprichting van co-op en solo missies naar competitieve PvP aanvulling mogelijk maken.
  • Econo-Political System: De Adventure Mode zal een wereldkaart met steden en ruilroutes toevoegen met 6-spelers facties en een volledige dynamische goederen economie. Missies zijn zo opgesteld om steden en facties die ze besturen te helpen of te hinderen, afhangend van de omstandigheden en hun behoeften. Het voltooien van missies geeft beloningen van status in bepaalde delen en bekendheid in andere welke de spelers de mogelijkheid geeft om hogerop te geraken in de rankings van hun gekozen factie en het vrijspelen van nieuwe mogelijkheden en perks en last but nog least zal dit zorgen voor een sterkere invloed over de hele wereld.
  • World-Building Tools: Een stevig programma is nodig om een enorme wereld met verschillende omgevingen te kunnen bouwen. Deze pijler omvat de oprichting van nieuwe tools en processen om de ontwikkeling te versnellen van nieuwe kaarten en locaties met behulp van combinaties van procedurele generaties en handmatige samenstellingen. Dit allemaal terwijl de bestaande PvP kaarten allemaal zorgvuldig met de hang geassembleerd zijn waardoor de worldbuilding op de schaal van de Adventure Mode een geheel nieuwe manier van doen zal eisen.

Guns KickGuns of Icarus Online is het eerste luchtschip combat spel waar maximaal 4 spelers een enkel schip coördineren in een poging als team de vijanden in diverse spelmodi naar beneden te brengen. Adventure Mode breidt zich uit op dit formaat, door het creëren van een levende online wereld met een echte speler, stad, en Meta progressie. Kickstarter donateurs zullen een aantal fantastische beloningen voor hun steun krijgen, inbegrepen de terugkeer van de ultra-populaire Bullet USB, nu in een gepolijste aluminium stijl die de oorspronkelijke koper ook ontvangt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights