Hands-On GAMESCOM 2015: ASSASSIN’s CREED SYNDICATE

We kwamen heel sceptisch  toe bij Ubisoft wanneer onze afspraak van de hands-on plaatsvond voor

ASSASSIN’S CREED SYNDICATE

Na de rampzalige problemen en slechte ervaring met Assassin’s Creed Unity hoopten we dat Ubisoft uit hun fouten geleerd had.

nieuws_20150615acsyndicatee32015

Uit de hands-on was er helaas nog weinig op te maken of er reeds een enorme verbetering was doordat er slechts 1 bepaalde missie ter beschikking werd gesteld.

Tijd brengt raad wanneer Assassin’s Creed Syndicate beschikbaar zal zijn op de markt en hopelijk zonder al te veel problemen.

Wel zijn er enkele positieve aspecten geïmplementeerd in Assassin’s Creed Syndicate.

2864163-assassins_creed_syndicate_assassination

Zo heeft men een nieuw voorwerp ter beschikking gesteld waardoor je een touw kan afschieten naar de rand van een gebouw en zo naar de overkant kan geraken.

Daarnaast had men vaak het probleem dat men op de kaart niet exact kon vaststellen waar men moest zijn of binnen moest gaan om een voorwerp te vinden of een missie af te werken.

Assassins-Creed-Syndicate-2-1280x719

Speciaal hiervoor heeft Ubisoft een kaart ingevoerd die in detail de gebouwen, straten,… weergeeft zodat je ook exact kan zien waar iets zich bevindt of waar je naar binnen kan gaan.

Naar onze mening heel inventief en alvast handig om het spel aangenamer te maken.

2864171-assassins_creed_syndicate_navigation_vehicles

Wij kijken alvast uit om het spel verder uit te proberen en hopen zeker op een succesvolle titel die de problemen van Unity uit ons geheugen kan wegvagen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights