Hardware Review : Cooler Master – Cm Storm 400 Ceres

De belangrijkste troef van een PC gamer, Film fanaat of als het gewoon simpelweg muziek beluisteren is of een VOIP gesprekje te slaan met iemand is en blijft gewoon simpelweg

 

De headset !

Zeemzoete , zalige suround geluiden, zonder enig verlies van geluidsgolven ..we all want it right ?

Cooler Master wist dit, Cooler Master weet dit & Cooler Master luisterd naar ons gehoor.

Met de Ceres- 400 die eerder al in zwarte uitvoering op de markt werd gebracht , is nu ook in parelwit verkrijgbaar met zijn trendy design

Buitenkant : De Design :

Cooler-Master-CM-Storm-Ceres-400-White

Parelwitte of pianozwarte look, met trendy design , verstelbare ,zacht gepatendeerde vulling voor de hoofd en oren, die zorgen voor een zeer isoleerde geluid zonder verlies van enige vorm van klanken.

imagesCAQSGBYR

De Ceres-400 is zelfs Nag-proof (we tested it on the wife) .

Hierdoor worden alle buitenstaande geluiden ook netjes buiten gehouden zodat jij ideaal en zonder zorgen ongestoord van jou favoriete game , muziek, serie of film kan genieten.

Intern : het technische gedeelte :

Kraakheldere klanken zorgen dervoor dat je een sensationele belevenis ervaart , terwijl de flexible microfoon in perfect High Definition en ruisvrij weet jou dialogen over te brengen naar jou contactpersoon.

Dankzij zijn 2.0 geluidspoor geniet je van de beste surround ervaring in een zeer stevig gebouwde headset.

Aansluiting :

Aansluiting gebeurd dankzij de 3,5mm jack aansluiting.

headset-cooler-master-cm-storm-ceres-400_MLB-F-3500353821_122012

Hierdoor hoef je niet met drivers aan de slag te gaan en krijg je een grotere belevenis ervaring dankzij de Cooler Master Storm Ceres -400 .

Al dit blijft mooi draagbaar door het feit dat de Ceres – 400 ultralicht en draagbaar blijft , ook zonder dat deze plooibaar is.

Zijn 90 mm schelpen die je oor bedekken zorgen voor deze isoleerde en comfortable gevoel tijdens het dragen van de headset.

besturing :

Zijn compacte snoerbediening geeft jou alle nodige funcies binnen handbereik

  • Volume bediening
  • Mute schakelaar

Dergelijke toevoeging is zeer handig om het geluid te regelen zonder tussen je game en je bureaublad hoeven te switchen. Wel jammer is de kleine klik die hoorbaar is bij het verschuiven van de mute schuifknop.

Conclusie :

De Cooler Master Storm Ceres-400 zoals je hem vol trots mag uitspreken geeft je warme, volle, heldere suround klanten tot het diepste van je oorschelpen.

Dankzij zijn zachte kussens boven op je hoofd en aan je oren , krijg je de beste gebruiksconfort die je kan ervaren.

Dankzij zijn  kussens aan de oren, die volledig je oren omhullen , verlies je geen geluid en laat deze ook geen geluiden binnen waardoor je van een optimale kwaliteit geniet.

Licht op je hoofd en ook fragiel , dus enkel aanraden voor binnenhuis te gebruiken en niet bv voor op je smartphone naar muziek te luisteren.

Zijn leuke prijskaart met een  adviesprijs van  44 euro maar voor zij die nog niet overtuigd waren, deze als een doorslag gevende motief , want kwaliteit kost geld en Cooler Master geeft deze voor een spotprijs zonder dat je hoef in te boeten aan kwaliteit.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights