Hardware Review : Ryght Butterfly Speaker

Toen we de vraag krijgen als we interesse hadden om de Butterfly Speaker van Ryght te testen konden we niet anders dan onmiddellijk toehappen in onze nieuwsgierigheid naar deze design speaker.

 

 

Intussen hebben we al wat ervaring opgedaan met de 360 Play van Nokia , Logitech’s UE Boom Speaker en recent de Soundlink Mini van Bose.

De Butterfly van Ryght is dan ook uniek en eigenwijs in zijn design en hij heeft zijn naam alvast niet gestolen ,het ziet eruit als een stropdas, een Butterfly dus in het Engels.

Design :

Elegant en strak in ravenzwart lig de Butterfly op onze testbank, met aan de ene zijde de speaker en aan de andere zijde …niets ?

Niets is wat het lijkt eerder gezegd want intern vinden we een Stereo speaker (of zeg maar speakers ) terug en een Subwoofer.

20130508222032_Ryght_Butterfly

bovenaan vinden we toetsen terug voor een Bluetooth Koppeling, volume en bediening.

Ook al bevind de speaker zich aan de rechterkant en zou je denken dat deze Butterfly slechts Mono speaker bevat : Toch weet hij een sterke geluid te produceren.

Connectie :

Via de traditionele Line-In of Bluetooth connectie kan jou Smartphone, Laptop , Netbook of Tablet verbonden worden.

geen usb connectie wat spijtig is wanneer je Computer niet over Bluetooth beschikt, maar zeg zelf : welke pc heeft nu geen koptelefoon aansluiting?

Dus erg ? Neen hoor !

rb1

Bovenaan treffen we zelfs een speciale toets om telefoonverkeer te accepteren.

Geluid :

Helaas niet sterker dan de voorgangers die we mochten testen , maar toch blijft deze wel stevig voor bv buiten op terras of op camping wat muziek te brengen.

Gelukkig krijgen we toch wel een kwalitatieve geluid uit de Butterfly

Batterijduur :

als gepassioneerde Muziek fanatieker mocht de batterijduur best wat langer meegaan,

maar wat is genoeg ? de meesten komen toe met de batterij capaciteit van 5 uur, terwijl de harde fanatieker nooit genoeg zou krijgen en tot 16u op een dag naar zijn favoriete tracks kan beluisteren.

imagoid.php_

Opladen is heel simpel of laat de Butterfly gewoon aangesloten op de handige Micro USB aansluiting.

Deze box heeft een autonomie van maar liefst vijf uur. De Butterfly weer opladen doe je via de ultra-USB-aansluiting die in het design verweven zit.

Prijs : Adviesprijs: € 74.99.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights