HARLEY-DAVIDSON & Ubisoft werken samen in The Crew 2

Vandaag hebben Ubisoft en Harley-Davidson aangekondigd dat spelers met verschillende exclusieve* Harley-Davidson® motoren door de Amerikaanse open wereld van The Crew® 2 kunnen cruisen.

De samenwerking past goed binnen de visie van Harley-Davidson en de visie van The Crew 2, beiden gericht op snelheid en dominantie binnen de Amerikaanse motorsportcultuur.

The Crew 2 is de nieuwste game binnen de The Crew®-serie, die helemaal draait om unieke avonturen in een open wereld met verschillende motorsporten.

De Harley-Davidson® Iron 883™ is de eerste motor die in de game verschijnt. De Iron 883 wordt gekenmerkt door zijn minimalistische ontwerp en het feit dat deze stadsmachine zich echt thuis voelt op het asfalt.

Andere modellen die speelbaar gaan zijn in de game, worden later onthuld.

Spelers van The Crew® 2 kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat zij volgend jaar op hun favoriete Harley-Davidson® motor een digitale roadtrip door Amerika kunnen maken. Harley-Davidson mag dan ook niet ontbreken in een game die helemaal draait om de Amerikaanse motorsportcultuur.

 

Meer dan twee jaar na de lancering van The Crew is Ivory Tower, een Ubisoft Studio gebaseerd in Lyon (Frankrijk)**, terug met een vervolg dat spelers de sensatie van de Amerikaanse motorsport laat ervaren in de volledig herontworpen Verenigde Staten.

Het speelterrein van The Crew® 2 gaat verder dan alleen de weg, de lucht en het water zijn hier nu ook onderdeel van. Fans testen hun vaardigheden, alleen of met vrienden, non-stop dankzij competities of ontdekken de enorme wereld op hun eigen tempo.

Spelers vertrouwen op auto’s, motoren, boten en vliegtuigen om zo de allergrootste motorsportkampioen worden.

Spelers kunnen zich nu hier inschrijven voor de The Crew 2 Bèta

The Crew 2 is begin 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4 (Pro), Xbox One (X) en Windows PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights