Het EERSTE Belgische game voor Xbox One.

Na de erg positieve release op PC heeft Crazy Monkey Studios de handen uit de mouwen gestoken om het hilarische actie-gangsterspel Guns, Gore & Cannoli klaar te stomen voor de console markt.

Dit niet enkel voor de Campaign mode maar ook voor de speciaal toegevoegde nieuwe Versus mode.

Dat klopt! Guns, Gore & Cannoli zal nu ook beschikbaar zijn met Versus mode waarbij je vrienden je vijanden worden, en je je vijanden tot pulp kan knallen.  Versus is nog actievoller, heeft 7 nieuwe battle-arena’s en en speciaal ontworpen AI. Je kan het tegen 3 vrienden opnemen of tegen de AI.

92EZROGgSMxsCRFPmctnucAIYAJFAmaeBcpEbrd7BDr75D4OmAuszVh0eFYD821aj4pX95JMqh1HyI17aBWAbsqg_omcj13D80CVl7qDhgv2oZyO6aY0H008ZRJrJ2pjVsnrjovI

Wil je graag spelen maar is er niemand in de buurt die mee kan doen? Geen enkel probleem.  Crazy Monkey Studios heeft een volledig nieuwe battle AI voorbereid, klaar om de wereld over te nemen.  

-iJwU_rXAbnRQSQgkdsqN2U-SQQ8E3sDA0-tG16jwLFf9V_9y6htmqLvoV2cLVK-vmGu4tGb4-RjydP3w2wv5xCfTgZYgyvMejcEX0zuEQuMjRC1YhLWbbKZofbQ7-06Zle1axVm

Deze AI kan 1 miljoen keer meer trucjes en bewegingen dan jij bedenken en is een kei in het voorspellen van wat gaat komen.

Zijn voorspelling? Jij zal degene zijn die het onderspit delft!

Denkt je dat je snel en getraind genoeg bent om 21kb aan schijnbaar warrige code te verslaan? Probeer het maar!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights