Het laatste DLC pack voor Call of Duty: Black Ops III is nu verkrijgbaar

Salvation, het vierde en laatste DLC map pack voor Call of Duty: Black Ops III is nu verkrijgbaar op PlayStation 4 en komt later naar andere next-gen platformen.

Salvation wordt uitgegeven door Activision Publishing, Inc. Het DLC Pack is ontwikkeld door Treyarch en levert de zenuwslopende climax van de Zombies

Salvation biedt toegang tot Revelations, de finale van de Origins Zombies-saga.

In Revelations, het laatste deel van de Zombies-ervaring, hebben Richtofen, Dempsey, Takeo en Nikolai door ruimte en tijd gereisd om eindelijk de identiteit te ontdekken van de mysterieuze Doctor Monty in The House.

Nu moeten de helden het opnemen tegen een eeuwenoud kwaad en de zombiehorde terugdrijven in de ultieme strijd tussen mensen en ondoden.

Salvation bevat vier nieuwe multiplayer maps die spelers onder andere laat strijden tussen de oude muren van een middeleeuws kasteel of op de stoffige straten van een oud westerndorpje.

aa

  • Citadel: Ooit de thuisbasis van een krachtig­­­­ middeleeuws leger, nu is dit kasteel vervallen en verlaten. Deze middelgrote map kent veel kleine hoekjes voor gevechten van dichtbij, terwijl de gracht en ophaalbrug spelers unieke bewegingsruimte biedt in deze middelgrote map.
  • Micro: Wat is er beter dan een BBQ op een hete zomerdag? Een miniatuur slagveld op een goedgevulde picknicktafel natuurlijk! Vind je weg door dit smakelijke slagveld voor een grootse mini-ervaring.
  • Outlaw: Bereid je voor op felle duels in Outlaw; een uitgebreide western-uitvoering van de populaire Standoff-map uit Call of Duty: Black Ops II. Deze ruige en stoere, middelgrote map biedt plaats aan klassieke schermutselingen, flankroutes en strategische posities voor gevechten op lange en middellange afstand.
  • Rupture: De Call of Duty: World at War-klassieker Outskirts is heeft een nieuwe vorm gekregen als high-tech faciliteit die door een futuristische gemeenschap is ontworpen in een wanhopige poging om de atmosfeer van de aarde te repareren. Je kunt één van de aanwezige apparaten gebruiken om met zware machinegeweren en raketten de vijand kapot te maken.

Salvation is nu met korting verkrijgbaar op PlayStation 4 via de Call of Duty: Black Ops III DLC Season Pass,die ook toegang biedt tot de drie DLC Map Packs die eerder dit jaar verschenen.

vv

Het is ook mogelijk om DLC Map Packs individueel aan te schaffen.

Bij aanschaf van Call of Duty: Black Ops III Salvation voor de PlayStation 4 ontvangt de speler een exclusief en dynamisch Revelations-thema.

Call of Duty: Black Ops III Salvation is nu verkrijgbaar voor het PlayStation 4en komt later naar andere next-gen platformen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights