Het langverwachte PLAYSTATION TV is nu eindelijk op Belgische bodem.

Gedaan met de pauzes in het gamen, PS TV geeft je de mogelijkheid gewoon verder te gamen op een ander scherm.
Sinds kort is bij ons in de winkels PS TV verkrijgbaar.

Met deze kleine aanwinst tot je PS4 console heb een groot aanbod aan games, en kun je je PS4 koppelen door remote-play functie.
De PS TV heeft meerdere eigenschappen zoals:

 • Playstation 4 Remote-play
  Zowel op de PS TV als op de Ps Vita kun je, met behulp van Remote-play, je PS4 games afspelen met een dualshock 3 of 4. Hierdoor kunnen de gamers gewoon van scherm wisselen tijdens het gamen en hoeven ze de game niet noodzakelijk te stoppen en kunnen ze gewoon verder gamen met schitterende besturingskwaliteit.
 • Groot aanbod van gametitels via download of gamekaarten
  Door PS TV krijgt de gamer de kans om tot wel meer dan 1000 titels te downloaden en te spelen. Deze titels bestaan uit een ruim aanbod van PSP, Ps Vita en PS1 klassiekers.
  Gebruikers van de PS TV kunnen deze games gewoon spelen met behulp van de wireless controller. De games kunnen rechstreeks naar het systeem gedownload worden of kunnen op de Ps Vita gegeugenkaart worden gedownload, en dan deze gegeugenkaart in PS TV plaatsen.
 • Enkele leuke kenmerken van de PS TV:
  • PS TV-gebruikers kunnen gamen met PS Vita-gebruikers door middel van een lokale draadloze Ad Hoc-modus.
  • Er kunnen twee DUALSHOCK®3- of DUALSHOCK®4-controllers worden verbonden met PS TV, zodat gebruikers multiplayergames kunnen spelen van PS One-klassiekers.
  • Video’s of foto’s op de Memory Card of video’s die worden afgespeeld in de “Browser” van het PS Vita-systeem kunnen eenvoudig worden overgezet op PS TV zodat ze op het grote tv-scherm bekeken kunnen worden.
  • Tijdens het overzetten kan PS Vita worden gebruikt als afstandsbediening met de videospeler-app.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights