INTRODUCTIE VAN DE TS-XW RACER SPARCO P310 COMPETITION MOD: HET EERSTE RACESTUUR UIT DE SAMENWERKING TUSSEN THRUSTMASTER® EN SPARCO®

Fantastisch nieuws voor het selecte gezelschap van toegewijde en enthousiaste fans van authentieke racegames op de Xbox One® en de PC:

THRUSTMASTER® staat op het punt een hoogwaardig racestuur te lanceren speciaal voor deze doelgroep, een stuur dat de reputatie in de competitieve e-racewereld ongetwijfeld zal verhogen.

De TS-XW Racer combineert de beste elementen van de geavanceerde technologie van THRUSTMASTER op het gebied van racesturen.

Het stuur roept een gevoel op dat dichter dan ooit bij de echte racewereld staat dankzij de samenwerking met SPARCO®, de wereldberoemde fabrikant van auto-onderdelen en -accessoires.

De ergonomische vorm is speciaal ontworpen voor maximale efficiëntie, ongeacht het circuit, de auto of de racestijl (GT, F1, NASCAR, Indy, stratenrace, etc.).

De TS-XW Racer profiteert van de geavanceerde technologie die THRUSTMASTER specifiek heeft ontwikkeld om de meest natuurgetrouwe sensaties mogelijk te maken.

Het nieuwe Motor Cooling Embedded systeem (patent aangevraagd) zorgt er voor dat de motor altijd zeer dynamisch en responsief blijft en tegelijkertijd zeer stil is om de e-racer niet te storen.

Dit kon worden gerealiseerd door een drastische reductie van de opwarming.

De TS-XW Racer beschikt ook over alle officiële Xbox One® knoppen om eenvoudig wisselen mogelijk te maken tussen de game, systeemmenu’s, sociale media, etc.

 

 

De TS-XW Racer SPARCO P310 Competition Mod heeft zelfs een intern geheugen voor het opslaan van de gebruikersinstellingen en een bij te werken firmware zodat het stuur altijd kan profiteren van de meest recente updates.

De TS-XW Racer is een officieel product voor zowel de Xbox One® als Windows® 10.

Het stuur is ook compatibel met Windows 8/7/Vista op de PC.

  • Het TS-XW Racer SPARCO P310 Competition Mod racestuur is beschikbaar vanaf september 2017 en krijgt een adviesprijs van € 699,99 (inclusief btw).
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights