Jagged Alliance: Flashback video

Thomas Hentschel Lund, CEO van Full Control, geeft in deze video een kort overzicht van wat de klassieke Jagged Alliance games precies hadden en wat het zo interessant maakt om nu bijna 15 jaar deze opnieuw leven in te blazen. Ook vertelt hij ons wat meer over de Kickstarter van Jagged Alliance: Flashback en hoe deze game in het kader van de klassieke games past.

De Kickstarter campagne is al een groot succes want met nog 14 dagen op de klok hebben ze al  om en rond €121.700 bijeengeraapt wat al 45% bedraagt van de doelgroep.

Jagged Alliance: Flashback gaat over de late jaren ’80 en speelt zich af op het Caraïbische Eiland van San Christobal. Het voert spelers terug in de tijd van de Koude Oorlog. Hier zul je een herbeleving meemaken van het funderen van A.I.M., de internationale huurmoordenaars organisatie. Een destabiliserende staatsgreep stelt een krachtig socialistisch regime op waarbij een groep van fanatieke USSR de kans grijpt om een militaire basis recht onder de neus van de VS, onder die van de CIA (een geheime Amerikaanse orde) om precies te zijn, te vestigen.

Spelers zullen door al deze evenementen, met alle mogelijke middelen

  • Het machtsevenwicht in de regio opnieuw moeten stabiliseren
  • Ervoor zorgen dat de democratische regering van San Christobal herstelt wordt
  • De USSR verdrijven

Het beloofd een geweldige ontwikkeling te worden!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights