James Pond komt terug !

Engeland bekendste en meest succesvolle Independent Publisher : System 3 is heel blij met de aankondiging van 1 van de meest legendarische retrogames ooit die zijn debuut maakt op Xbox 360 , Playstation 3 , Wii-U , Playstation Vita ,  Android , IOS ,  PC via het Steam Platform en natuurlijk de next gen consoles Xbox One & Playstation 4.

Vanaf begin  2014 maakt hij een come back die  vele old skool gamers onder ons nog zullen herkennen : Hij is een cyborg, hij is een Agent, een superspion, hij is

James Pond : Codename Robocod !

Op de Amiga word hij al  beschreven als “compleet uitstekend” en zelfs in de top 20 kwam hij voor in de Mega Drive Games of all time als retro klassieker.

Met meer dan  100 levels aan actie gevulde scrolling avonduur zal James Pons in Codename : Robocod zijn bekroonde klassieke titel een herwerking krijgen dankzij de laatste nieuwe technologie van vandaag.

robocod_gun_240x240jp_robocod_renegade_240x240

Dit om de 30 jarige bestaan te vieren van Uk’s oudste independent uitgever.

Met de terugkeer van  1 van de iconische helden zal de grafisch herwerkt worden in een mix tussen klassieke retro en het grafische gevoel van een cartoon die herwerkt werd  van grondaf aan om zo James Pond in een manier te tonen die nog nooit werd gezien.

Mark Cale, CEO of System 3 :

I’m a huge fan of retro gaming, but to bring a game back and deliver an updated vision isn’t easy. With James Pond: Codename Robocod, we’ve got all of the right ingredients to satisfy the needs of retro fans, and today’s gamer,

We’re ecstatic to be bringing yet another hero back to life, and we’re looking forward to sharing more about James Pond in the coming months.

robocod_aeroplane_240x240

Na de vernietiging van Acme Olie maatschapij die we zagen in James Pond vorige avontuur, zien we onze held terug terwijl hij zijn aartsrivaal Dr. Maybe opspoort in de noorpool.

robocod_doctor_240x240James Pond is van plan om de kerstman zijn grot te infiltreren in een Quest om het gestolen speelgoed van kinderen over gans de wereld terug te brengen, en voor eens en altijd Dr. Maybe te stoppen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights