Kickstarter JAGGED ALLIANCE FLASHBACK was een groot SUCCES

Success!!! Dit waren de woorden van het Deense Onafhankelijke Studio Full Control toen de Kickstarter Campagne om het ontwikkelen van Jaggged Alliance: Flashback te financieren gelukt was.

Over een periode van 30 dagen heeft Full Control hun financiering kunnen voltooien tot op 105% met een totaal bedrag van $368,614 of €282,762 waarvoor ze hun 7167 Doneerders willen bedanken! Ook was er nog eens $12,000 of €9,200 via PayPal gedoneerd dus hebben ze een bedrag van meer dan $380,000 of €291,371 om mee te werken.

Het feit dat ze dit zo snel bijeen hebben kunnen rapen geeft Full Control de mogelijkheid om met het ontwikkelen van Jagged Alliance: Flashback te beginnen later dit jaar (2013) en om het spel uit te brengen tegen eind 2014.

Thomas Lund, CEO of Full Control was verbaasd en opgetogen over deze campagne en dit laat hij ook wel blijken in zijn woorden:

“Wow, wat een campagne! We zijn weggeblazen door de feedback van de gemeenschap en het geloof in het Full Control team met wat een heilige, geliefde franchise is. We kijken nu uit naar het draaien van dit concept in realiteit en beginnen met de pre-productie – evenals interactie met de gemeenschap en vragen om hun ideeën en feedback voor Jagged Alliance: Flashback om deze vorm te kunnen geven”.

Dankzij de extra financiering die ze ontvangen hebben kunnen ze nu ook de Bergen, Mijnen en Putten thema toevoegen. Full Control geeft fans nog steeds de kans om te doneren om eventueel nog meer zaken aan de game te kunnen toevoegen.

Gameplay features zal nadruk leggen op de kern pijlers die de originele games groot maakten:

  • Diepe strategie
  • Spannende actie
  • Karakter RPG-elementen.

De Kickstarter campagne geeft de fans de kans om de reikwijdte en omvang van Jagged Alliance: Flashback te bepalen, directe invloed te hebben op de vorm van het spel en deelnemen tijdens de ontwikkeling ervan.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights