Kingston steekt een klavier in je USBdrive.

Kingston Digital presenteert vandaag de DataTraveler 2000 encrypted USB flash drive.

DataTraveler 2000 biedt hardware-encryptie en PIN-beveiliging met toegang via een ingebouwd alfanumeriek toetsenbord.

Het product is ontwikkeld voor wereldwijde IT-beveiligingsprofessionals, midden- en kleinbedrijven en corporate eindgebruikers die elektrische data-beveiliging nodig hebben.

DataTraveler 2000 is makkelijk inzetbaar in een werkomgeving waar meerdere apparaten en systemen in gebruik zijn, omdat de drive besturingssysteem onafhankelijk werkt en op hardware gebaseerde, full disk AES 256-bit data-encryptie bevat in XTS-mode.

 

De encryptie wordt gedaan in de drive zelf, waardoor er geen software- of hardware-drivers nodig zijn.

DataTraveler 2000’s alfanumeriek toetsenbord biedt gebruikers de mogelijkheid om de drive op slot te doen met een woord of nummercombinatie voor een eenvoudig te gebruiken PIN-beveiliging.

457Voor extra beveiliging wordt de auto-lock geactiveerd wanneer de drive verwijderd wordt van het host-apparaat.

Daarnaast worden de encryptiesleutel en het wachtwoord verwijderd na 10 ongeldige inlogpogingen, om toegang van ongewenste gebruikers te bemoeilijken.

DataTraveler 2000 is gebouwd met inachtneming van duurzaamheid, dankzij de aluminium behuizing die de drive beschermt tegen alledaagse elementen zoals water en stof.

DataTraveler 2000 maakt gebruik van Datalock® Technology gerechtigd door ClevX, LLC.

De twee bedrijven werken al vele jaren samen en ClevX’s innovatieve beveiliging- en mobiliteitoplossingen zijn al onderdeel van andere encrypted USB flash drives van Kingston.

De DataTraveler 2000 is beschikbaar in 16GB, 32GB en 64GB en wordt geleverd met drie jaar garantie en gratis technische ondersteuning.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights