Knokken zonder grenzen in WWE 2K Battlegrounds

WWE 2K Battlegrounds, ontwikkeld door Saber Interactive, biedt explosieve spanning in een toegankelijke ervaring voor iedereen, van gepassioneerde WWE-fans tot casual spelers, met verschillende manieren om te spelen:

  • Exhibition: Neem deel aan Exhibition-wedstrijden of onderweg, altijd en overal, in lokale en online multiplayer-actie voor maximaal vier spelers;
  • Campaign: Doe mee aan de avonturen van zeven nieuwe WWE hopefuls – exclusief ontwikkeld voor WWE 2K Battlegrounds – in Campaign mode en ga de strijd aan om een WWE-contract te verdienen. Onderweg ontgrendel je nieuwe arena’s, geïnspireerd door locaties als de Everglades, een militair-achtige Bootcamp, Mexico, New York en Schotland, terwijl je begeleiding krijgt van legendarische persoonlijkheden als “Stone Cold” Steve Austin en Paul Heyman;
  • King of the Battleground: Neem het op tegen alle spelers in King of the Battleground, een online, last-man-standing modus waar vier spelers in de ring beginnen terwijl er buiten nog eens vier wachten om deel te nemen, waardoor je uitgedaagd wordt ze allemaal te verslaan;
  • Online: Test je jezelf in online toernooien en Exhibition-wedstrijden.

Acht unieke Battlegrounds-omgevingen spelen een grote rol in de actie. Ze bevatten interactieve elementen die de chaos vergroten, naast een verscheidenheid aan waanzinnige melee-wapens die spelers kunnen gebruiken om tegenstanders neer te slaan. Maak je entree vanuit militaire helikopters, sla tegenstanders met auto’s in een autowinkel en gooi ze in de kaken van een hongerige alligator in het moeras. Bombastische play-by-play wordt verzorgd door WWE-commentatoren Mauro Ranallo en Jerry “The King” Lawler om de sfeer compleet te maken.

Spelers kunnen ook hun eigen arena’s aanpassen om elke vechtpartij een persoonlijk tintje te geven. Ook kunnen ze de Superstar Creator gebruiken om hun eigen, unieke WWE Superstar te creëren met verschillende lichaamstypes en -maten, gezichtskenmerken, kleding, haar en vechtstijlen.
WWE 2K Battlegrounds is ontworpen om gemakkelijk op te pakken en te spelen, maar uitdagend om onder de knie te krijgen, met geavanceerdere technieken om te leren en vaardigheden om te ontgrendelen zodat spelers van alle vaardigheidsniveaus van de actie kunnen genieten.

De game bevat een selectie van de grootste WWE Superstars van vandaag, waaronder Roman Reigns, Drew McIntyre, Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Randy Orton. Deze lijst wordt gecombineerd met Legends, waaronder Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter en nog veel meer.

Dit biedt fans van alle generaties meer dan genoeg om van te genieten, terwijl er in toekomst via gratis updates nog meer Superstars toegevoegd zullen worden.

Iedere Superstar gebruikt één van de vijf klassestijlen en elke klassestijl heeft zijn eigen gevechtsbewegingen en sterke en zwakke punten.

Kies uit de Powerhouse, Technician, High-Flyer, Brawler en All-Rounder om de stijl te vinden die het beste bij je past. Power-ups in arcade-stijl, zoals Flaming Fist, Ice Breath en Earthquake, worden vergezeld door kleurrijke visuele effecten, die extra opwinding en een extra dimensie van strategie bieden die de richting van een wedstrijd snel kunnen veranderen.

WWE 2K Battlegrounds is nu beschikbaar voor pre-order in Standard Edition (€39,99) en Digital Deluxe Edition (€49,99).

Spelers die de Standard Edition vooraf bestellen, ontvangen bij de lancering WWE Hall of Famer Edge*. De Digital Deluxe Edition bevat Edge, evenals alle versies van “Stone Cold” Steve Austin, The Rock en Ronda Rousey die aan het begin van het spel zijn ontgrendeld.

Daarnaast bevat deze editie 1100 Golden Bucks, een in-game valuta die kan worden gebruikt om Superstars te ontgrendelen, evenals cosmetische items **.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights