Kom meer te weten over het parkbeheer in Park Beyond dankzij een nieuwe gameplay trailer

Met de Closed Beta Test in aantocht en de release van de game om de hoek, is het tijd voor spelers om meer te weten te komen over de ingewikkelde mechanismen die komen kijken bij het creëren en beheren van een park in Park Beyond.

Na de ontdekking van de campagne van de game, de kleurrijke cast en het verbijsterende concept van impossification, duikt deze nieuwe trailer in alle mogelijkheden en middelen die de spelers tot hun beschikking hebben om van hun bedrijf een succes te maken. Hoe werken winkels en hun inventaris? Wat zijn de behoeften van de bezoekers? Hoe zit het met het personeel? Al het strategische is toegankelijk in specifieke tabbladen om in de gaten te houden, voor een veilig, leuk en winstgevend park!

Creativiteit staat ook in de schijnwerpers met behulp van je fantasie en de duizenden assets die Park Beyond biedt. Spelers die hun inspiratie tot leven willen laten komen, kunnen de Sandbox-modus openen, een eigen spel creëren en aan de slag gaan met bouwen en inrichten. Elke creatie kan worden opgeslagen en hergebruikt in toekomstige parken en draagt bij aan de sfeer met aangepaste kleuren, licht en zelfs muziek! De lay-out van het land is ook onder controle van de spelers met terraforming en tunnelling die een extra dimensie geven aan de parken en zelfs attracties.

Managementmagnaten, creatieve visionairs of een beetje van allebei, alle speelstijlen kunnen floreren in Park Beyond.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights