Laatste DLC voor CALL OF DUTY: BLACK OPS II binnenkort beschikbaar

Er komt een einde aan het epische climax van Activision & Treyarch met hun succesvolle titel uit 2012

 

 

 

CALL OF DUTY: BLACK OPS II

Zo brengen ze ons de laatste DLC, die voor houders van een Season Pass als gratis download beschikbaar zal gesteld worden en dit eerst exclusief voor Xbox Live vanaf 27 Augustus 2013,

APOCALYPSE

Deze DLC levert ons 4 trillende en variërende multiplayer mappen en een volledig nieuwe en creatieve Zombie ervaring

ORIGINS

Met Apocalypse brengt Activision Publishing Inc, een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard, het bekroonde Treyarch in samenwerking met het bekroonde Warner Bros Records rock band, Avenged Sevenfold, het lied “Shepherd of Fire” voor hun komende album, ‘Hail to the King’ naar de zombie ervaring.

Het lied wordt geïntroduceerd in de cinematic video van Origins.

De beroemde striptekenaar en schiler, Alex Ross, leende ook zijn talenten om Origins te creëren en zo werd er een reeks van originele kunst verkregen die de oorspronkelijke zombiehelden kenmerkt.

“Apocalypse is Treyarch’s grote finale van Call of Duty: Black Ops II. Het is de perfecte bekroning van onze inspanningen, en fan feedback, met twee volledig nieuwe multiplayer maps die de spelers voor de eerste keer kunnen ervaren, en twee volledig opnieuw ontworpen fan-favoriet multiplayer maps uit eerdere spellen – en Origins, onze meest epische Zombies ervaring tot nu toe. Apocalypse is een DLC pakket dat onze fans nooit zullen vergeten. “

 zei Treyarch Studio Head, Mark Lamia.

Call of Duty: Black Ops II Apocalypse levert 4 verschillende multiplayer mappen en 1 zombie map:

  • PODPod: Een mislukte utopische gemeenschap van de jaren ’70 welke stapels van vervallen woningen heeft in Taiwan. De bewoners al lang uitgestorven. Nu houden gastheren er hectische gevechten en de spelers moeten lopen boven op de pods, evenals door hun multi-tiered interieurs navigeren om zo naar een strategische rand te geraken.
  • FROSTFrost: Verse sneeuw ontmoet explosieve buskruit in deze besneeuwde Europese stad, waar de brug over een bevroren gracht de 2 kanten scheidt, waarbij spelers strategieën moeten uitdokteren om de tegenstanders te slim af te zijn om uiteindelijk hun vijanden te kunnen verslaan.
  • TAKEOFFTakeoff:  Fans van ‘Stadion’ van de oorspronkelijke Call of Duty : Black Ops First Strike DLC zullen zich thuis voelen op Takeoff in het midden van de Stille Oceaan. Deze afstand bedienende lancerings site heeft alles  dat over close-quarters combat gaat, een combinatie van krappe bochten met open ruimtes voor intense ontmoetingen.
  • DIGDig: Een aanpassing van de fan-favoriet “Courtyard” van Call of Duty: World at War, waar twee archeologische opgraving, locaties in Afghanistan, uitgegroeid zijn tot de perfecte speeltuin voor strijders die enthousiast zijn voor hectische, niet aflatende confrontaties. Treyarch, heeft de geest van “Courtyard” vastgehouden met twee grote chokepoints, een open indeling en verhoogde platforms, maar geeft fans een frisse kijk op de veelheid van paden.
  • ORIGINSOrigins: De meest gruwelijke en fantasierijke Zombies ervaring tot nu toe. Spelers zullen worden ingezet om Dieselpunk-gestileerde Wereldoorlog-tijdperk in Frankrijk, waar ze de terugkeer van de vier oorspronkelijke helden uit de allereerste Zombies map, Tank, Nikolai, Takeo en Rictofen, evenals hordes zombies zullen tegenkomen in loopgraven en velden, evenals de ruïnes van een mysterieuze en historische locatie.

Ontketend na dat de Duitsters het mysterieuze “Element 115” hebben onthuld, brengt dit volgende hoofdstuk in de Zombies erfenis de saga’s als spelers waar ze zich herenigen met een onwaarschijnlijke band van soldaten die samen komen om de nederlaag van het grootste kwaad dat de wereld ooit heeft gezien.

Met behulp van een periode -specifieke arsenaal van Wonder Wapens omvat een reeks aan bovennatuurlijke krachten

  • Een Diesel-drone
  • Een Mark IV tank
  • Een nieuwe perk machine
  • Nieuwe power-ups

Spelers zullen alle hulp kunnen gebruiken die ze maar kunnen krijgen om hier de ondoden te kunnen verslaan. Ook zullen ze hier een ongekende 1000-meter hoge robot moeten kunnen ontwijken. Wat kan dit zijn?

Call of Duty: Black Ops II Apocalypse zal eerst beschikbaar zijn op Xbox Live voor de Xbox 360 aan 1200 MSP of voor Season pass houders als download. Andere platformen volgen later.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights