Laatste oproep voor de Technical Alpha van Sea of Thieves

Ahoi, piraten!

2017 was een enorm druk jaar voor Rare en Sea of Thieves.

 

Nu we koers zetten naar de langverwachte release begin 2018, kunnen we tevreden terugkijken op een jaar lang Technical Alpha van Sea of Thieves.

Die periode heeft de game heel veel goeds gebracht en bovendien duizenden aanstormende zeerovers de kans gegeven om het ruime sop te kiezen op Xbox One en pc’s met Windows 10.

Binnenkort nemen we afscheid van de Technical Alpha in zijn huidige vorm, dus dit is je laatste kans om mee te doen!

Er is een goede reden om je nu aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan.

Iedereen die voor de uiterste datum van 1 december deelneemt aan het Insider-programma wordt namelijk uitgenodigd voor de laatste speelsessie en dat wordt de grootste en beste tot nu toe, waarin we de allernieuwste functies testen. Inderdaad.

Zoals beloofd krijgen alle Insiders die in aanmerking komen nu de kans om Sea of Thieves te spelen voordat de game volgend jaar uitkomt.

In december 2016 kondigden we de allereerste Technical Alpha-sessies aan, na de start van ons Insider-programma in november.

In een jaar tijd zijn we van die eerste golf van 1000 spelers gegroeid naar bijna 200.000 gamers.

We hebben nieuwe onderdelen geïntroduceerd, van schildwachtskeletten tot soloschepen, en hebben dankbaar gebruikgemaakt van jullie feedback om van alles uit te werken en bij te schaven.

Zoals beloofd is Sea of Thieves volledig samen met de community vormgegeven.

En nu zijn we klaar om de loopplank uit te leggen voor alle Insiders die staan te popelen om aan boord te komen, plus alle nieuwe Insiders die zich aanmelden tussen nu en 1 december.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights