LaCie en Porsche Design introduceren ultraslanke USB 3.0-stick

LaCie en Porsche Design introduceren de Porsche Design USB-stick, de nieuwste toevoeging aan de exclusieve elektronicalijn van Porsche Design.

De stick is zeer compact en heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en USB 3.0.

Design, prestaties en technologie komen samen in deze stijlvolle gadget die perfect past aan een sleutelbos en in elke hand- of aktetas.

Slanker en sneller

De LaCie Porsche Design USB-stick behoort tot de kleinste USB 3.0-sticks.

Ondanks zijn compacte afmetingen is de stick zeer fraai, zoals we dat van Porsche Design gewend zijn. Daarnaast haalt hij verbazingwekkend hoge snelheden – tot wel 95 MB/s.*

Dankzij de slanke, stalen constructie en krasbestendige connector blijft de USB-stick mooi in het dagelijks gebruik.

Tijdens zakenreizen zijn grote documenten of mediabestanden in een handomdraai te openen, veilig op te slaan en makkelijk te delen.

De Porsche Design USB-stick is de laatste toevoeging aan de LaCie-serie bestaande uit diverse Porsche Design-opslagapparaten.

Velen beschouwen deze serie als de mooiste collectie externe harde schijven ter wereld. De producten krijgen vooral erkenning om hun slanke en minimalistische design.

dr. Juergen Gessler, CEO van de Porsche Design Group.

De Porsche Design elektronica-serie bevat hoogwaardige producten die staan voor een tijdloos design en invloedrijke technologie,

De LaCie Porsche Design USB-stick geeft hier blijk van door hoge snelheden te combineren met een fascinerend en tegelijkertijd bruikbaar design.

Beveiliging

image004

LaCie’s Private/Public-software beschermt vertrouwelijke gegevens die op de Porsche Design USB-stick staan opgeslagen. Bestanden zijn zelfs in het geval van verlies, diefstal en ongeautoriseerde toegang beveiligd door middel van 256-bit AES-encryptie en wachtwoordbeveiliging.

Voor extra toegankelijkheid en externe back-upmogelijkheden levert LaCie de Porsce Design USB-stick met een jaar lang dezelfde opslagcapaciteit bij de veilige cloud-opslagdienst Wuala.

LaCie en Porsche Design ontwikkelen al sinds 2003 samen producten die zijn geïnspireerd door de techniek.

De bedrijven vullen elkaar perfect aan: de hoogwaardige techniek van LaCie wordt gecombineerd met het exclusieve ontwerp en de luxe uitstraling van Porsche Design.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights